Ali Fuat Şeker'e yeni görev

Kırklareli Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Fuat Şeker, 24-25 Haziran 2020 tarihi itibarıyla Şöförler ve Otomobilciler Federasyonunun Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Genel Başkanı Fevzi Apaydın ve yönetim kurulu arkadaşlarının kararıyla Türkiye Şöförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekilliği görevine getirildi. 

Türkiye Şöförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekilliği görevine getirilen Ali Fuat Şeker yaptığı bilgilendirmede, "TÜRKİYE ŞÖFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER FEDERASYONU 4 Nisan 1953 tarihinde kurulmuştur. İl ve ilçelerde kurulmuş 698 meslek odası başkanlığı yaklaşık 1,5 milyon nakliyeci ve şöför esnafından oluşan üyesi ile yurdumuzun en büyük yaygın ve köklü mesleki teşekküllerinden biridir.
Şöförler Federasyonunu anayasal düzen içerisinde meslek sorunlarının tek takipçisidir.
Üyelerimizin refah düzeyini yükseltmek, hak ve menfeatlerinin gerektirdiği doğrultuda meslektaşların menfeatlerini savunmaktadır. 24-25 Haziran 2020 tarihi itibariyle Şöförler ve Otomobilciler Federasyonunun yönetim kurulu toplantısında Genel Başkanımız Fevzi APAYDIN ve yönetim kurulu arkadaşlarımızın teveccühü ile Türkiye Şöförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekilliği görevine getirilmiş bulunmaktayım.Bu önemli göreve beni layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum.Devam edilen hizmetlerin iyileştirilmesi, geliştirilmesi yurdumuzun ve Kırklareli esnafımızın sorunlarının çözümü, hak ve menfeatlerinin kollanması noktasında dün de yaptığımız gibi bugün de özveri ile Genel Başkanımız, şahsım ve yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımız, federasyon çatısı altındaki tüm personelimizle çalışmalara devam edeceğiz. Bu göreve gelmemde en büyük desteği olan Kırklareli Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyelerine, tüm ilçelerimizin oda üyelerine, Trakya daki tüm oda yönetici, denetleme kurulu üyeleri ve odalarımızın tüm üyelerine minnettarlığımı dile getirmek istiyorum. Tüm esnaflarımıza kazasız belasız hayırlı işler diliyor saygılar sunuyorum." ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol