"Ziraat Türkiye Kupası'nda Kırklarelispor konuşulacak"

Spor Toto 2. Lig 2014-2015 sezonunu 10. sırada tamamlayarak, bir kez daha 2. Ligde mücadele etme hakkını elde eden temsilcimiz Kırklarelispor, ligi 10. sırada tamamlayarak yeni bir başarıya imza attı. Yeşil beyazlı ekip, ligde üst üste beşinci kez mücadele etme başarısına sahip oldu ve bir kez daha Trakya'nın gururu olarak ilimizi temsil etmek için sahaya çıkacak.              2015-2016 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nda Seri Başı olacak olan Kırklarelispor, bu sezon kupaya erken veda etmek istemiyor

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, takım olarak sezon boyunca iyi mücadele ettiklerini, karşılaştıkları zorlukları el birliğiyle geçtiklerini kaydetti. Can, "Takım olarak inancımızı asla kaybetmedik. Bu bağlamda öncelikle yüreğini ortaya koyarak Kırklarelispor'un ligde kalmasını sağlayan futbolcularımıza, teknik ekibe ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde yeni yeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.
"Kırklarelispor ismi yankılanacak"
Konuşmasına devam eden Can, "Bizler için önemli olan takımımızı öncelikle 2. Ligde tutmaktı. Bunu başarmış olmaktan dolayı büyük sevinç yaşıyoruz. Takım olarak büyük sıkıntılar içinde atlattığımız bir sezonda, daha büyük bir başarıyı hayal etmemiz çok mantıklı olmazdı. Stadımızın bakımda olduğunu, taraftarımızdan uzak olduğumuzu, antrenman sahamızın olmadığını düşündüğümüzde, 2. Ligi 10. sırada tamamlamak bence Kırklareli için büyük gurur. İnşallah önümüzdeki sezon tüm bu eksiklerimizi tamamlayarak, asıl hedeflediğimiz noktaya doğru yürüyeceğiz. Amacımız Kırklarelispor'u her zaman layık olduğu noktalara taşımak."
"Bir ilke imza attık"
"Üst üste 4. defa 2. Ligde kalıp Kırklarelispor tarihinde bir ilki gerçekleştiren takımımız 2014-2015 sezonunu 10. Sırada bitirdi. Her sezon sonu yaptığımız olağan değerlendirmelerimizde gecen sezonu gerek bireysel gerek takım olarak analiz ediyoruz.
2015-2016 sezonuna bir anlamda bu zamanda başlıyoruz. Takımımızın artılarını, eksilerini belirleyerek en nokta atışları yapmak niyetindeyiz. PTT 1. Lig, 2. Lig ve 3. Liglerde bizlere katkı sağlayabilecek oyuncu listelerini hazırlamaya başladık.
Hemen her mevkiden alternatif ve direk oynayabilecek pozisyonda oyuncu tespit etmeye çalışıyoruz.
Listemizde bulunan oyuncularla görüşmelere yakın zamanda başlayacağız.
Temmuz ayı ortasında açacağımız yeni sezon hazırlıklarımıza tam kadro ve eksiksiz şekilde başlayıp ilk hafta oynanacak maçın ardından hafta içi oynayacağımız kupa maçına hazır çıkmak istiyoruz. Bu yüzden transferlerimizi doğru ve hızlı şekilde gerçekleştirmek için büyük çaba sarf edeceğiz. Kırklarelisporumuza her anlamda fayda sağlayabilecek isimlere yöneleceğiz."
"Önümüzdeki engeller kalktı"
"Bu sezon önümüzdeki sezonu daha iyi şartlar altında geçirebilmek adına birçok atılım yaptık. Var gücümüzle çalışarak istediğimizi aldık.
Kırklarelisporumuzun en büyük sıkıntıları haline gelen iki problemi çözdük. Bunlardan bir tanesi stadyumumuzdu. Çalışmaların bu yıl hızlandırmasıyla birlikte, 2015-2016 sezonunda kendi sahamızda oynama ihtimalimiz çok yüksek. Diğer taraftan en büyük eksikliğimiz haline gelen ve bizlere hem maddi hem de manevi büyük sıkıntılar yaşatan antrenman sahası konusunu da yaptığımız çalışmalarla birlikte neticelendirdik. İmzaların atılması ve ihale sürecinin geride kalmasıyla birlikte 49 dönümlük bir alan Kırklarelispor'un antrenman sahası olarak kullanabilmesi adına kulübümüze tahsis edildi. Bu iyi gelişmeler göz önünde bulundurulduğunda, yeni sezona çok daha umutlu bakıyoruz" diye belirten Can, son olarak desteklerine esirgemeyenlere değinerek; "Bu sezon Kırklarelisporumuzun ligde kalmasına katkı sağlayan, kötü gününde yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen, Kırklareli'nin adının en iyi şekilde anılması adına elini taşın altına koyan, başta yönetimimiz, teknik kadromuz, futbolcularımız ve bizleri asla yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen taraftarımıza hem şahsım hem de kulübümüm adına sonsuz teşekkür ediyorum.
Onların destekleri ve verdikleri moral ile Kırklarelispor bulunduğu yerin her zaman değerini bilecek ve daha iyisini yapabilmek adına var gücüyle çalışacak" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol