Zeki Kaptan’ın torunları Eymen ve Ayaz sünnet oldular

Dereköy’den Hafize-Zeki Kaptan çiftinin torunları, yine Birgül-Mehmet Solak çiftinin torunları, Handan-Zahit Kaptan çiftinin oğulları Eymen ve Ayaz Kaptan erkekliğe ilk adımı attılar.
Geçtiğimiz Pazar günü Dereköy’de gerçekleşen sünnet düğününe pek çok davetli katılım gösterdi. Saat 12.00’de konvoyun gerçekleştirilmesi ile başlayan kutlamalar saat 13.00’de davetlilere yemek verilmesi ile sürdü.
Saat 14.00’de ise ailenin hanesinde bir mevlit okutuldu.

Mevlit’e pek çok davetlinin yanı sıra AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz başta olmak üzere eski Milletvekillerinden Şenol Gürşan, Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, ve daha pek çok partili ile davetliden oluşan yaklaşık 800 kişilik bir katılım oldu. Eymen ve Ayaz’ın dedesi Zeki Kaptan tüm davetliler ile tek tek ilgilendi.
Mevlid-i Şerif’in okunmasının ardından saat 20.00’de yine ailenin evinde bir sünnet düğünü gerçekleştirildi. Davetliler çam sakızı çoban armağanı takılarını hediye ederek, Kaptan ailesini bir kez daha tebrik ettiler.
Bizler de Önadım Medya Grubu olarak Eymen ve Ayaz Kaptan’ı kutluyor, kendilerine bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve başarı diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol