Zehir tacirlerine darbe

Kırklareli, İstanbul ve Tekirdağ illerinde eş zamanlı olarak icra edilen operasyonlarda, Kırklareli'nde 6, İstanbul'da 3 ve Tekirdağ'da 1 olmak üzere toplam 10 uyuşturucu madde satıcısı (torbacı) yakalandı.

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce, Kırklareli ile İstanbul ve Tekirdağ illerinde "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" suçunu işleyen "sokak satıcılarına (torbacı)" yönelik Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde planlı faaliyet başlatıldı.
Yapılan teknik ve fiziki takipler sonucu torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu madde imal ve ticaretini organize bir şekilde yaptıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanması amacıyla, 14 Ekim 2021 Çarşamba günü Kırklareli, İstanbul ve Tekirdağ illerinde eş zamanlı olarak icra edilen operasyonlarda Kırklareli'nde (6), İstanbul'da (3) ve Tekirdağ'da (1) olmak üzere toplam (10) uyuşturucu madde satıcısı (torbacı) yakalandı. Planlı faaliyet kapsamında şüphelilerin ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; (423) gram metamfetamin, (117) gram esrar, 1 adet hassas terazi, (10) adet uyuşturucu madde aparatı, (1) adet ruhsatsız tabanca, (9) adet tabanca fişeği ve (10) adet cep telefonu ele geçirildi. Uzun süredir Jandarma tarafından çeşitli yöntemlerle takip edilen ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarının sürekli adres ve telefon değiştirdikleri, yakın zamanda uyuşturucudan elde ettikleri gelirin paylaşımında anlaşmazlığa düştükleri ve ateşli silahla yaralama olayına karıştıkları tespit edildi. Yapılan açıklamada; “Uyuşturucuyla mücadele kapsamında icra edilen faaliyetlere kararlılıkla devam edilecektir” dendi. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Yıllık milyarlarca liralık dolarlık bir organize suç endüstrisinin baronlarını görmezden gelip en alttaki birkaç elemanını derdest edip bataklığa dokunmadan birkaç sineği yakalamakla kimbilir ne kadar başarılı bir uyuşturuculara karşı savaş kazanmış oluyor gözleri faltaşı kapalı yetkililer...

  2. !!!MİKROPLAR!!!