“Yüzleri güldüreceğiz, umutları yeniden yeşerteceğiz”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, saha çalışmaları kapsamında Babaeski’nin belde ve köylerine yönelik ziyaretlerine devam etti. Gündoğdu saha çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Gidilmedik yer, çalmadık kapı bırakmayacağız. Her vatandaşımızın kapısında, evinde, işinde, tarlasında, bağında, bahçesinde sorunlarını dinleyip, dertlerine ortak oluyor, çözüm önerilerimizi anlatmaya devam ediyoruz. Yüzleri güldüreceğiz, umutları yeniden yeşerteceğiz” dedi.

Kırklareli’nde saha çalışmalarımıza devam eden CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, geçen hafta başlattığı Babaeski’ye bağlı belde ve köy ziyaretlerine devam etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin, “Gidilmedik yer, çalmadık kapı bırakmayacağız. Her vatandaşımızın kapısında, evinde, işinde, tarlasında, bağında, bahçesinde sorunlarını dinleyip, dertlerine ortak oluyor, çözüm önerilerimizi anlatmaya devam ediyoruz. Sadece seçim zamanı değil, her zaman, gece gündüz vatandaşlarla kucaklaşmaya, beraber olmayı ilke edindik ve bu ilke doğrultunda halkın içinde olmaya devam ediyoruz, devam da edeceğiz” açıklamasında bulundu.
Babaeski ziyaretleri kapsamında 14 Mayıs 2022 tarihinde Babaeski’de çiftçiler ile birlikte 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü kutladıklarını, STK’ların etkinliklerine katıldıklarını bildiren Gündoğdu, “Açlığın, kıtlığın, gıda savaşlarının yaşanmadığı bir dünya, kendine yeten, kendi vatandaşlarını kendi üretimi ile doyuran ve yetebilen bir ülke hedefimizi, bilim ve teknolojiyi çiftçi ve toprak ile nasıl buluşturacağımızı ve çiftçilerimizin alın terinin ve emeğinin karşılığını nasıl alacağını anlattık. Ardından Babaeski Alpullu Beldesi ve Sinanlı, Düğüncülü, Pancarköy, Karamesutlu, Taşağıl, Nacak, Karabayır, Erikleryurdu köylerimizi ziyaret ederek çiftçilerimiz, köylümüzle birlikte olduk. Çiftçimiz AKP’nin hatalı politikaları, yüksek enflasyon, fahiş akaryakıt zamları, hayat pahalılığından dolayı ezilmiş, belini doğrultamaz hale gelmiştir. Vatandaşlarımıza çözüm önerilerimizi anlatarak söz verdik. Çiftçimizin alın terinin hakkını biz vereceğiz ve yarınlara umutla bakmalarını biz sağlayacağız. Yüzleri güldüreceğiz, umutları yeniden yeşerteceğiz Biz hazırız, CHP kadrolarıyla hazır, milletimiz hazır. Millet artık sandık gelsin istiyor. Emaneti ehline vermek için sabırsızlanıyor”dedi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. BU FOTOĞRAFTA YER ALAN FIND A WAY OR FADE AWAY İBARESİ NEYE KİME HANGİ MİHRAKLARA KİMLERE VE HANGİ KÜRESEL GÜÇLERE HİZMET ETMEKTEDİR VECDİ BEY???