"Yüzde 30’u, yüzde 50’ye çıkaracağız"

“Halka ve hakka hizmet en büyük hizmettir. Yapılanların büyüklüğü ve güzelliği 2002 de alınan 10 milyon oyun 2016 da 24 milyona çıkması, 2 seçmenden birinin Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında AK Parti’ye oy vermesi ile sabittir.”

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, 2019 seçimlerinde merkez ve ilçelerde belediyeleri almaya talip olduklarını belirterek, yüzde 30 olan AK Parti’nin Kırklareli’deki oy oranını yüzde 50’ye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Pazar günü yapılan AK Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada belediyelere talip oldukların bir kez daha vurguladı. Konuşmasında 2002 yılından bu güne AK Parti’nin oy oranını ciddi bir biçimde artırarak geldiğine işaret eden Çiler, 2019 seçimlerinde de Kırklareli Merkez ve ilçelerindeki belediyeleri alarak Kırklareli’yi AK Belediyecilikle tanıştıracaklarını kaydetti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ravza Kavakçı Kan, Eski Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ensar Topçu, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Gençlik Kolları Kırklareli İl Başkanı Bahadır Kovankaya, Kadın Kolları Kırklareli İl Başkanı Aslı Karakahya, belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda AK Partilinin katıldığı kongrede konuşan Çiler şunları söyledi;
“Halka ve hakka hizmet en büyük hizmettir. Yapılanların büyüklüğü ve güzelliği 2002’de alınan 10 milyon oyun 2016’da 24 milyona çıkması, 2 seçmenden birinin Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında AK Parti’ye oy vermesi ile sabittir. Öncelikle 2019 olmak üzere 2023, 2053 ve 2071 için dünya devi Türkiye için birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız olduğu ortadadır. Bize düşen kendi içimizde çekişmeden dünya devleri ile boğuşan reisimize, Recep Tayyip Erdoğan’a sandıkta artıracağımız oylarla daha fazla destek olmaktır. AK Parti sadece Türkiye değil, dünyada fakir fukaraya, garip gurebaya, evsiz göçmene en fazla önem veren ve sahip çıkan partidir.
AK Parti inanç partisidir. Liderinin arkasında inançla gidenlerin, hak yoluna gönül koyanların, devlet millet ve demokrasi için 15 Temmuz’da elleri ve yürekleri ile tankları durdurmaya çalışan rahmetle andığımız 251 şehit ve binlerce gazimizden, Afrin’de göğüs göğüse çarpışanların, bayrağını, ezanını her şeyin üzerinde tutan dudaklarında dua ile ölüme gidenlerin yegane partisi, AK Parti’dir. Geçmiş seçimlerde destek veren yaklaşık 65 bin seçmeniz ve 36 binden 37 bin 500’e çıkardığımız üyemizle irtibat kurarak AK Parti’nin 15 senede yaptıklarını, bundan sonra yapacaklarını ev ev, kapı kapı, kahve kahve, sokak sokak, meydan meydan bıkmadan usanmadan anlatarak, halkımızın da teveccühü ile oylarımızı ikiye katlamanın çalışması içerisinde olacağız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; “Bir olacağız, kardeş olacağız. Diklenmeden dik duracağız. Diri olacağız, iri olacağız.” Birlik ve beraberlik içinde güçlü bir Kırklareli, Türkiye için çalışacağız. Başbakanımız gibi güleryüzlü tatlı dilli icraatçı ve sonuca gidici olacağız. bakanlarımız ve milletvekillerimizi gibi gece gündüz durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bize bir elini uzatanın iki elimizle elini sıkacağız. Yüzde 30’lara yaklaşan oyumuzu Kırklareli’de yüzde 50’lere çıkaracağız. 2019’da başta il merkezi olmak üzere tüm ilçe ve beldelerimizi Allah’ın izni ile AK Belediyecilikle tanıştıracağız ve AK Parti Bayrağını şehitlerimizin yanına inşallah şu Kırklar Tepesi’ne dikeceğiz.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol