Yunanistan’dan gelen ekip sağlık ziyaretleri gerçekleştirdi

Sağlık turizmi ziyaretleri kapsamında Yunanistan’dan gelen ekip Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti. Farklı uzmanlıkları olan doktorlardan oluşan 12 kişilik bir ekip Kırklareli’nin sağlık yöneticileri ile birlikte Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini gezerek incelemelerde bulundu.

Trakya Kalkınma Ajansı aracılığıyla Yunanistan’ın Gümülcüne şehrinden gelen 12 kişilik bir ekip Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni (KADSM) ziyaret ederek, Merkezde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde incelediler.
Farklı branşlarda doktorlardan oluşan misafir ekip, KADSM yöneticileri ile beraber, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Dr. Şenay Mandacı, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. N. Sema Çomaklı, Uzman Bahadır Genim ve Vize Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Murat Alkaş tarafından karşılandı.
KADSM Sağlık Turizmi Sertifikasyonu”
almaya hak kazandı
Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü ziyaretle alakalı yaptığı açıklamada, “Hastaların yaşam kalitesini arttırmak için gerekli olan ağız ve diş sağlığı hizmetinin başarılı şekilde sunulduğu Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz Sağlık Bakanlığımızdan “Sağlık Turizmi Sertifikasyonu” almaya hak kazanmıştır” ifadeleri kullanıldı.
Misafir ekip Kırklareli’nden memnun ayrıldı
Misafir ekip üyeleri, başta sterilzasyon hizmetleri, genel anestezi altında diş tedavisi ve implant tedavisi olmak üzere Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde sunulan tüm sağlık hizmetlerini çok beğendiklerini dile getirip Sağlık Turizmi amacıyla tercih edilecek bir kurum olduğunu belirtti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol