Yorum Üstün; Benimle evlenir misin? Merve Yanya; Evet

Önadım Medya Grubu bünyesinde yaklaşık olarak 7 yıldır çalışan ve Kırklareli’nin nabzını tutan Önadım Gazetesi Editörü Yorum Üstün, hayattın ciddi kararlarından birinin altına imza atarak Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezi’nde 1 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Merve Yanya’ya evlenme teklifi etti. Evlilik  teklifiyle hayatında önemli bir eşik noktasını atlayan Yorum ve Merve çiftini, iş arkadaşları, sevdikleri, dostları ve Kırklarelililer yalnız bırakmadı. Çocuk festivalinde gerçekleşen sürpriz evlenme teklifini yaklaşık olarak 30 kişi takip etti. 

Ekip, beklenmedik anda sorulacak olan "BENİMLE EVLENİRMİSİN?" sorusunun hazırlığı içinde dakikaları sayarken, yaklaşık 2 saatlik bir hazırlığın neticesinde "EVET" cevabını arkadaşları Üstün'e armağan etti. Yorum Üstün ve Merve Yanya çiftinin 2016 yılında başladıkları birlikteliklerinde en önemli dönemecin dönülmesine şahitlik eden yüzlerce kişi, hazırladıkları sürprizlerle gelin adayının karar vermesini daha da kolaylaştırdı. Palyaçoların gösterileri arasında, birbirlerine olan ilgi ve alakanın aşk boyutunda olduğunu gözler önüne seren Üstün'ün, "Benimle evlenir misin?" sorusuna düşünmeden, "Evet" diyen Yanya, son haftaların Kırklareli ve Türkiye adına güzel karelerini objektiflerimize bırakmayı da ihmal etmediler.
"Çok mutluyuz"
Heyecanlı ve emek isteyen organizasyonun sonunda, arkadaşları ile Kültür Merkezi’nde pasta kesmeyi ihmal etmeyen çift mutluluklarını; “1 yıldır, saygı ve sevgi çerçevesinde devam eden bir ilişkimiz vardı. Karşılıklı birlikte yaşamak beklentisinin, evlilik adında birleştirme kararı aldık. Aşk, sevgi, saygı, hoşgörü gibi duygularının eksik olmadığı bir ömürde beraberce yaşamak istiyoruz. Evlilik yolunda bize göre en ciddi adımı attık. Evlilik konusunda kararsızlık yaşayan arkadaşlarımıza da tavsiyemiz, en kısa zamanda kararınızı verin. Çok mutluyuz. Biz kararımızı verdik. Arkadaşlarımıza, dostlarımıza bugün burada yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz” cümleleri ile dile getirdiler.
“Temmuz ayında sözümüz var”
Yaklaşan Ramazan Bayramı’nın ardından Edirne’de ailelerin tanışması ile söz yüzüklerini de parmaklarına takacak olan çift, ardından da nişan için heyecanlı bir bekleyiş içerisine girecek.
Önadım Medya Grubu olarak, büyük sorumluluklara omuz veren, Yorum ve Merve çiftçine, evlilik parolası ile çıktıkları bu yolda mutluluklar diliyoruz.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Mutluluklar olsun kardeşlerime.