Yine mi olmadı ?

Spor Toto 2 lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor 3 Aralık Pazar günü saat 13:30’da Silivrispor’a konuk oldu. Yeşil Beyazlı ekip için son derece önemli olan bu müsabaka 2-2 sonuçlandı. Bu skorla Kırklarelispor Ligde 25 puan ile 7. sıraya düştü.

Temsilcimiz Kırklarelispor 3 Aralık Pazar günü saat 13:30’da Silivri stadyumunda Silivrispor’a konuk oldu. Kırklarelispor Silivri stadyumunda aldığı beraberlik ile ligde puanını 25’ çıkararak 6. sırada yer alırken 7. sıraya düştü. 3 haftadır üst üste alınan mağlubiyetler ve beraberliği değerlendiren taraftar “Artık soruyoruz biz neden düşüşteyiz. En yakın zamanda hem başkanımızdan hem de teknik direktörümüzden bir açıklama bekliyoruz”
“Hazırız dediler ama sonuç yine olmadı”
“Biz Kırklarlispor’umuza sitem etmiyoruz. Sadece neden bu haftalarda hep mağlubiyet beraberlik onun açıklamasını bekliyoruz. Biz taraftar olarak her zaman yine Kırklarelispor’umuzun arkasındayız. Biz yine her zaman Kırklarelispor için ölürüz ama artık biri bu mağlubiyetlere ve beraberliklere dur demeli. Geçtiğimiz seneyi biz unutmaya çalışırken yine mi aynı duruma düşeceğiz. Biz sadece bu sorulara cevap bekliyoruz”
“Biz Kırklarelispor’umuz için her şeye hazırız”
“Biz her zaman her cefakarlığı manevi olarak yapmaya hazırız. Biliyoruz geliri olan bir takım değiliz. Ona göre üstün yerlerdeyiz. Bu yenilgilerin berberliklerin sorumlusu sadece teknik heyet, başkanımız değil. Bunun sorumlusu arkasında kimse olmaması. Oyuncularımız her zaman gereğinden fazla mücadele ediyor. İnşallah artık Kırklarelispor mağlup olmayacak” dediler.
Sinan Kurumuş; “Yaşasın
Kırklarelispor mücadelemiz”
Kurumuş Silivrispor mücadelesinde alınan beraberlik hakkında açıklamada bulundu. Kurumuş “Silivrispor maçından aldığımız beraberlikten dolayı çok üzgünüz. Galibiyet bizim için çok önemliydi fakat olmadı. Sezon başında bizi ligde favori görmeyenler, bizim düşeceğimizi düşünenler oldu. Ama biz hiçbir zaman bunları düşünmedik. Çünkü çok iyi bir takımdaşlığımız var. Herkes birbirini çok sevip, saygı gösteriyor. Taraftarımızdan çok özür diliyoruz. Taraftarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yaşasın Kıırklarelispor mücadelemiz” dedi.
Stadyum: Silivri Stadyumu
Hakem: Bilal Köseoğlu, Bülent Uludoğan, Ömer Lütfü Aydın, Sefa Can Meral
Teknik Direktör: Taşkın Güngör
Silivrispor: Batuhan Ünsal, İbrahim Kaş, Ali Temur, Süleyman Özdamar, Sercan Besler, Barış Bakır (80' Hüseyin Atasoy), Kazım Dülger, Yusuf Onur Arıkan, Yunus Yaşar, İsmail Düzgün, İbrahim Alan (72' Serkan Çalık)
Teknik Direktör: Vehbi Haluk Bulgurlu
Kırklarelispor: Alişan Şeker, Saffet Gurur Yazar, Davut Babur, İbrahim Sürgülü, Caner Koca, Enis Çeliksu (46' Metincan Cici), Osman Torun (46' Burak Can Kunt), Soner Birinci, Hakkı İsmet Şimşek (74' Ahmet Baykal), Oğuzhan Erdoğan, Sinan Kurumuş
Goller: İbrahim Alan (Silivrispor),: Davut Babur (Kırklarelispor),: Metincan Cici (Kırklarelispor): İsmail Düzgün (Silivrispor)
Sarı Kartlar: Ali Temur (Silivrispor),: Kazım Dülger (Silivrispor),: Oğuzhan Erdoğan (Kırklarelispor): Soner Birinci (Kırklarelispor),: İsmail Düzgün (Silivrispor),: İbrahim Kaş (Silivrispor)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol