Yine Canımız Yandı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada 3 Mehmetçiğimiz şehir olurken, 1 Mehmetçiğimiz de yaralandı. Şehitlerimiz için birer mesaj yayınlayan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Kırklar Haber
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince terör örgütü PKK’ya yönelik bölgede ‘Şehit GK Süleyman Tosun’ adı verilen operasyon başlatıldı. Operasyon sırasında bir grup terörist ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı, 1 terörist de etkisiz hale getirildi.
“Aziz milletimizin başı sağ olsun”
Şehitlerimize rahmet dileyen Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu; “Şırnak Silopi’de güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 3 askerimiz şehit oldu. 1 askerimiz de yaralandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerimize de acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.
Diğer bir açıklama ise Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’dan geldi. Minsolmaz mesajında; “Şırnak'ın Silopi ilçesinde gerçekleştirilen terör operasyonunda çıkan çatışmada şehit olan askerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol