Yılmaz; "13 yıl kaybettik"

Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli Milletvekili Adayı Selçuk Yılmaz, iktidar partisinin 13 yılda Kırklareli'ni cezalandırdığını dile getirdi. 13 yılda yapmadıkları yatırımları sanki şimdi yapacaklarmış gibi bir havada anlattıklarını belirten Yılmaz, "Kırklareli halkını 13 yılda hep cezalandırdılar. Tarım yapılması, üretim gerçekleşmesi gereken toprakları cezaevi yaparak Kırklareli halkına ve tarımına verdikleri değeri göstermiş oldular" dedi.
Kırklareli, yatırımından, tarımından, geleceğinden 13 yıl kaybetti diyen Selçuk Yılmaz, "Şimdi diyorlar ki ilk günkü aşk. Biz ilk günkü günlere dönmek istemiyoruz. 13 yıl kaybetti bu kent, bir 13 yıl daha kaybetme lüksü yok. Biz Kırklareli halkını geçmişe dönmeye değil geleceğe çağırıyoruz. Ülkenin geleceğine oy vermeye çağırıyoruz" açıklamasında bulundu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. İyi adamsın ama sen de... 28 Ekim 2015 Çarşamba 22:18:47

    Selçuk başkan İyi hoş çalışkan adamsın ama sen de nihayetinde düne kadar başka partiden belediye başkanıydın. Sana da dönüp sormazlar mı ? Sen ne zaman mhp.li oldun diye ? Bir de seçim çalışmalarında önünüz ardınız sürekli ak parti üzerinden karalama ile siyaset yapmak. Fakat Kırklarelimize her dönem 2 vekil veren partinin de bir hayrını gören olmadı bugüne kadar. Siz seçilseniz sadece koltuk sahibi olacaksınız sonuçta. Fakat mecliste chp vekilleri gibi önerge vermekten başka ne yapabileceksiniz ki ? O yüzden bence yalnış partidesiniz. sizin yaptığınız kadar tesbiti halk da yapıyor merak etmeyin ama ak parti kadar diğerlerini de değerlendiriyor. Siz sandıkta çıkan sonuca göre bence bir daha değerlendirmede bulunun. Seçilemezseniz 5 ay önce Derya beyi bugün konuşmadıkları gibi sizi de konuşan ve arkanızda duran bir mhp yine olmaz. Saygılarımla. Tarık - Ahmetbey kasabası

  2. Partinizin lideri 29 Ekim'de Anıtkabir'e gitmeyince size verir miyim diye düşündüğüm oyumu geri aldım. Mr. NO lideriniz oylarımızı böylelikle heba edeceğini bir daha gösterdi. Siz yine belediye ölçeğinde güzel işler yapın bence. Ya da yola çıktıklarınızı gözden geçirin. "Vatan millet Sakarya" edebiyatı karın doyurmuyor.

  3. bahçeliyle 1 yıl bile 31 Ekim 2015 Cumartesi 14:10:06

    Kusura bakmayın da sayın vekil adayı partinizin lideri herşeye HAYIR diyen Bahçeli başınızda oldukça sizinle 1 yıl bile kaybetmek Ak parti'nin 13 yılından bin beterdir.

  4. selçuk başkan yalnış partiden yola çıktı malesef çok değerli biri olması hasabiyle üzüldüm ancak ama olacağı buydu