“Yıllarca Atatürk’ün gölgesinde yan gelip yattılar”

AK Gençlik seçim çalışmalarına hızlı başladı. Dün bir dizi program gerçekleştiren AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları Başkanlığı ilk olarak mahalle teşkilatları ile kahvaltıda bir araya geldi. Daha sonra ilimiz Festival Alanında düzenledikleri uçurtma şenliği ile çocukları sevindiren partililer, son olarak saat 15.00’de Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım’ın sunumuna katıldılar. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve İl Başkanı Alper Çiler yaptıkları konuşmalarda 2019’da Kırklareli Belediyesi’ni hedeflediklerini belirterek; “Yıllarca Atatürk’ün gölgesinde yan gelip yattılar. Kırklareli’nin artık bu siyasete karnı tok. İlimiz hak ettiği hizmeti alamıyor. Şehrin diğer ihtiyaçları dururken, sadece Atatürk Evi yapmak popülizmden başka bir şey değildir” dediler…

AK Gençlik seçim çalışmalarının startını verdi. Bu kapsamda AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları Başkanlığı dün bir dizi program gerçekleştirdi. Programlara AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ve partililer iştirak ettiler.
Dün ilk olarak AK Gençlik mahalle teşkilatlarına yönelik bir kahvaltı tertipledi. Saat 10.30’da ilimiz Uygulama Oteli’nden düzenlenen kahvaltıya çok sayıda partili genç katıldı.
İl Başkanı Alper Çiler kahvaltı esnasında yapmış olduğu konuşmasında, gençlerin katılımını önemsediklerini belirtti ve 2019’da Kırklareli Belediyesi’ni almayı hedeflediklerini bir kez daha üzerine basa basa vurguladı. Çiler; “Yıllarca Atatürk’ün gölgesinde yan gelip yattılar. Üzülerek söylüyorum ki; Kırklareli halkı şu anda hak ettiği hizmeti Belediyeden alamamaktadır. Kırklareli’ne Atatürk Evi yaptılar. Belediye Başkanımız bana diyor ki; Selanik’e kadar gitmenize gerek yok, biz aynısını yaptık. Biz her yıl 10 Kasım’da Selanik’e gidiyoruz. Oradaki soydaşlarımızla görüşüyoruz, hasret gideriyoruz. İnanın aralarında bir tane bile CHP İl Başkanı yok. İşte onların Atatürkçülüğü bu kadar. Şeker fabrikaları mitinginde “Bizler Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diye bağırıyorlar. Atatürk’ün bu konuyla ne alakası var. Atatürk sadece onların değildir. Biz yaptığımız hizmetlerle onlardan daha Atatürkçüyüz. Bakın size bir örnek vereyim; Kırklarelili bir vatandaşımızın çocuğu bir cilt hastalığı yaşıyor. Allah razı olsun, Belediye de çocuğun babasına bir iş vermiş. Bizler de AK Parti olarak kendilerine bir ziyaret gerçekleştirdik. Sağlık Bakanlığımız çocuğun rahatsızlığının tedavisi sürecinde yakından ilgileniyor çünkü. Ertesi gün Kırklareli Belediyesi “Sen AK Parti’den yardım alıyorsun” diyerek babayı işten çıkarmış. İşte maalesef bu zihniyetle mücadele ediyoruz. Ama siz gençlerimizin de desteği ile inşallah 2019’da Kırklareli’ni AK Belediyecilik ile tanıştıracağız” dedi.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ise 2002 ile 2018 yıllarını karşılaştırarak bir Türkiye panoraması sundu. Ülke olarak nereden nereye geldiğimizin bir özetini çıkaran Minsolmaz; “Bu ülkede devlet 1999 yılında deprem bölgesine ulaşamamıştır. Ama şimdi hamdolsun başka bir ülkede rahatsızlanan vatandaşımızı ambulans uçağı ile ülkesine getiren bir devletimiz var. Kırklareli’nde 2002 yılında sadece 1 ambulans vardı. Bugün ise tam 48 ambulansımız var. Sadece bu örnekler bile AK Partinin insanımıza verdiği önemi gözler önüne sermekte. İşte bu yüzden bizler Kırklarelili vatandaşlarımızı AK Belediyecilik ile buluşturmak istiyoruz. Yıllarca Atatürk’ün gölgesinde yan gelip yattılar. Kırklareli’nin artık bu siyasete karnı tok. İlimiz hak ettiği hizmeti alamıyor. Şehrin diğer ihtiyaçları dururken, sadece Atatürk Evi yapmak popülizmden başka bir şey değildir” dedi.
AK Gençlik’ten çocuklara armağan
AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları Başkanlığı dün ilimiz Festival Alanında da anlamlı bir organizasyona imza attı. “Uçurtma Şenliği” adı altındaki organizasyonda, kötü hava koşulları sebebiyle çocuklar belki uçurtma uçurmanın keyfine varamadılar ama yüz boyama etkinliği ve hediye çekilişleri ile güzel bir gün geçirdiler. Saat 13.00’de başlayan etkinlikte ilk olarak tüm katılımcılara birer uçurtma hediye edildi. Ancak etkili rüzgar sebebiyle uçurtma uçurmak pek de mümkün olmadı. Daha sonra AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya’nın da katılımıyla iki adet bisikletin kura çekilişi yapıldı. Çekilişin ardından şanslı iki çocuk bisikletlerine kavuştular. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Hurşit Yıldırım’dan “seçim” konulu sunum
AK Gençlik seçim çalışmalarına hızlı başladı. Dün saat 15.00’de parti binasında Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım’ın sunumuna katılan partililer, seçim süreci ile ilgili detaylı bilgiler aldılar. Basına kapalı gerçekleşen Eğitim öncesinde ilk olarak AK Parti İl Başkanı Alper Çiler “hayırlısı olsun” temennileri ile toplantıyı başlattı. Daha sonra söz alan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ise; “Sayın Milletvekilimiz Hurşit Yıldırım değerli bir hukukçumuz. Ayrıca Seçim İşleri Başkan Yardımcımız kendisi. Benim gibi belediye başkanlığı adaylığı yaşamış. Süreci çok iyi bilen birisi. Değerli bir sunumu var. Dikkatle takip etmenizi rica ediyorum. İnşallah 2019 yerel ve genel seçimlerine ilişkin değerli bilgiler sunacak” dedi. Ardından eğitime geçildi. Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım’ın sunumu basına kapalı gerçekleştirildi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Uçurtma şenliği yaptıkları Festival Alanını da zaten yan gelip yatan belediye değil TCDD düzenleyip halkın kullanımına açmıştı...