Yıldızlı İşletmeler belli oldu

Kırklareli Valiliği tarafından uygulamaya başlatılan ’’Yıldızlı İşletme Projesi’’ ile ilimizde faaliyet gösteren işletmeler Kontrollü Sosyal Hayat dönemine uygun olarak denetleniyor.

COVİD-19 tedbirleri kapsamında yapılan denetimler sonucu halk sağlığını güvence altına alan işletmelere’ ’Yıldızlı İşletme’’ sertifikası veriliyor.
COVİD-19 tedbirleri kapsamında yapılan denetimler sonucu, İlk değerlendirmelerde Yıldızlı İşletme olan İşletmeler: “Leylandi Et Balık Restaurant, Osmanlı Kahvecisi, Gusto Celepoğlu Konağı,”Paşa Kafe Çay Bahçesi, Batı Yakası Çay Ocağı, Lozengrad Otel, Bahçeli Bursa İskender Kebapçısı, Viraj Kafe, Domino’s Pizza” Kırklareli Valiliğinden yapılan açıklamada “Yeter ki Siz Sağlıklı Olun. Kurallara Uyalım, Uymayanları Uyaralım…” çağrısında bulunuldu.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen proje tanıtımı sırasında Vali Bilgin yaptığı açıklamada; “Proje ile gıda üretimi yapan ve toplu tüketime sunan işletmeler bilinçlenecek ve ürünler AB ve Tarım ve Orman Bakanlığı normlarında olacaktır. Projenin oluşturacağı rekabet ortamı gıda güvenilirliği, izlenebilirlik ve gıda kalitesindeki artış, halk sağlığını da güvence altına almış olacağından, Yıldızlı İşletme Projesinin uygulanması pandemi süresince alınan tedbirlere önemli bir katkı sağlayacaktır” dedi. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol