Yıldırım’a Kırklarelilerden destek

Cihannüma Kırklareli İl Temsilcisi Hikmet Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul’da ikamet eden Kırklarelileri ziyaret ediyor. Ziyaretlerde İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri için seçmenler oy kullanmaya davet ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde “94 ruhuyla Cihannüma ve Kadim Dostlar Buluşması” için İstanbul’a hareket eden Cihannüma Kırklareli İl Temsilcisi Hikmet Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleşen programın ardından 23 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarda bulundular. Bu kapsamda Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Alibeyköy GostivarlılarDerneği ve Bayrampaşa Kırklarelililer Derneği’ni Cihannüma Yönetimi ve STK temsilcileri ile ziyaret ettiler.
Yıldırım ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “23 Haziran seçimleri ile ilgili seçmenlerin mutlaka sandığa gitmesi için gerekli olanı görüştük. Dernek Başkanları ve yönetimlerine misafir perverlikleri için çok teşekkür ediyoruz” derken,“23 Haziran İstanbul’da ‘Yıldırım’ İnşallah” diyerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek istedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol