Yıldırım “Marka Değeri Yaratmaya Çalışıyoruz”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Rumeli Hardaliyecilik Gıda Üretim İthalat İhracat Tic. San. Ltd. Şti.’yi ziyaret ederek, Şirket Ortağı Ali Çağatay Yıldırım ile Genel Koordinatör Hikmet Yıldırım’dan üretim aşamaları ile ilgili bilgiler aldı.

KTSO Başkanı Soner Ilık, Rumeli Hardaliyecilik’i ziyaret etti ve bilgi aldı.
Rumeli Hardaliyecilik Gıda Üretim İthalat İhracat Tic. San. Ltd. Şti.’nin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Genel Koordinatör Hikmet Yıldırım; “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a, gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı Rumeli Hardaliyecilik ailesi olarak teşekkür ederim.
Hardaliye 500 yıllık Osmanlı içeceğidir Mustafa Kemal Atatürk’ün 1930 yılında Kırklareli ziyaretinde tattığı ve “Milli içecek haline getirin” talimatını verdiği bir içecektir.

Türkiye’nin Coğrafi İşareti olan tek içeceğidir. İlimizin de Coğrafi İşareti olan ürünlerinden biridir. Oğlum Ali Çağatay Yıldırım bu işletmenin ortağı ben de koordinatör olarak yardımcı oluyorum. Ancak Hardaliye’nin esas uzmanı işletmemizin de ortaklarından Kutbay Benni’dir. Enkaz olarak aldığımız bu binayı elden geçirdik ve ilimize bir değer olarak kazandırdık diye düşünüyorum. Hedefimiz markamızı önce ilimizde, daha sonra da ülke genelinde ve yurt dışında yaymaktır” dedi.
Ilık; “Rumeli Hardaliyecilik ailesinin hardaliyemizin markalaşması yolunda katkıları çok büyük”
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Kırklareli Hardaliyesi’nin ulusal ve dünya çapında bir marka olması yolundaki katkılarından dolayı Rumeli Hardaliye ailesine teşekkür ederiz. Bizim tek amacımız ilimizde yaşayanların refah düzeylerini arttırarak, rahat bir yaşam sürmelerini temin etmektir. Bunun içinde tüm yönetim ve meclis üyelerimiz ile yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katıldığımız tüm platformlarda Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimizdeki yatırım imkanlarını bire bir yaptığımız temaslarımızda anlatıyoruz. Bu kapsamda Kırklareli Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren Rumeli Hardaliyecilik Gıda Üretim İthalat İhracat Tic. San. Ltd. Şti.’yi ziyaret ederek, Şirket Ortağı Ali Çağatay Yıldırım ile Genel Koordinatör Hikmet Yıldırım’dan üretim aşamaları ile ilgili bilgiler aldık. Kendilerine verdikleri yararlı bilgilerden dolayı teşekkür eder, işlerinde başarılar dileriz” dedi.
(E. Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol