Yıldırım: Kırklareli'ne AK Belediyeciliği armağan etmek istiyorum

Hikmet Yıldırım, 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için Ak Parti’den Kırklareli Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı’nı açıkladı. Hikmet Yıldırım Kırklareli’ye Ak Belediyeciliğini armağan etmek için elinden geleni yapacağını ifade etti.
Basın mensuplarından oluşan kahvaltı programı'nda açıklama yapan Hikmet Yıldırım şu sözlerle Belediye Başkanlığı'na talip oduğunu ifade etti:
“Bismillah” diyerek çıktığım bu yola şu sözler ile başlıyorum.
“Kırklareli Kırklareli’nden ibaret değildir.”
Bu güzide kentimiz dünyanın en güzel ve stratejik bölgesinde yer alan ülkemizin, Balkanlar ve Avrupa’ya açılan ön bahçesidir. Ayrıca; çok uzun yıllardır nitelikli belediyecilik hizmetlerine hasret, kaliteli şehirleşme işleyişine muhtaç, şehri emin makamındakilerin kıymetini bilmediği, kazanılması aslında hiç de zor olmayan bir ilimizdir.
Kırklareli’ye AK Belediyeciliği armağan etmenin en önemli anahtarı; şehir insanının gönülden ikna olacağı, çeşitli siyasi katmanları tek bir vizyonda toplamayı başarabilecek, bu ortak güç ile insanları yol almaya inandıracak, tüm kesimin destekleyeceği ve her bakış açısını kucaklayacak bir isimle vatandaşı cezbedebilmektir.
Ben çocuklarımı, eşimi, sizleri, ülkemi ve bu şehri çok seviyorum. Sevmek sorumluluk getirir. Ben, mevcut imkanlarımla yetinerek kenara çekilip ‘emeklilik’ denilen zaafa kapılmaktansa; bu sevginin ve sorumluluğun gereğini başımın tacı, alnımın akı yapma hazırlığındayım.
30 yıllık cefa, vefa ve fedakarlıkla yoğrulmuş siyasi tecrübem ile bana öğretilenleri, üzerine kattığım tüm kazanımlarla şehrimde hizmete dönüştürmek, benim değerlerime göre kutsal bir vebal, benden umutlu olan halkıma bir borç, siyasi geçmişime ve büyüklerime bir sorumluluktur.
30 yıllık siyasi hayatımda; Refah Partisi’nde rahmetli Necmettin Erbakan Hocamla başlayan, İstanbul’da İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan şimdiki Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi Genel Başkanı, tevazu abidesi sayın Recai Kutan beyefendi ve yine Fazilet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, daha sonra Saadet Partisi ve Has Parti Genel Başkanlığı yapan şuanki Genel Başkan Vekilimiz Prof. Dr. sayın Numan Kurtulmuş beyefendiye kadar (isimlerini buraya yazamayacak kadar çok olan) birbirinden kıymetli siyaset ve dava adamından edindiğim deneyimi, bilgi birikimi, artık belediyecilikte kendini ispatlamış olan AK Parti Belediyeciliği’nin gücü nezdinde, ilimiz ile buluşturmak için niyetli ve kararlıyım.
Ticaret dünyasında geliştirdiğim analitik düşünce meziyetim, şehirde görüşü ne olursa olsun her insana dokunabilen nitelikteki beşeri ilişkilerim, belediyeciliğin okulu olan ve Dünya’nın gıptayla baktığı AK Parti’nin himayesinde perçinlenmiş yeteneklerim ile yerel yönetimin en meşakkatli birimi Belediye Başkanlığı’na talibim.
Bu şehirde yapacağımız her iş özellikle Balkan ülkelerinde yaşayan soydaşlarımız ve bölge için rol model olacaktır. Bu kenti, bulunduğu özel coğrafya itibariyle daha güzel bir bahçeye dönüştürmek adına; siyasette, sahadan akademik unsurlara kadar edindiğim paha biçilmez tecrübelerin ve çevrenin, inancım gereği bana yüklediği mesuliyet olgusunun bir karşılığı olarak, Kırklareli Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklıyorum.
Nasıl ki Kırklareli sadece Kırklareli’nden ibaret değilse, Belediye Başkanlığı da sadece görünenlerle sınırlı değildir, olmamalıdır.
Ben, yeni bir şehir tasarlamak, güzel bir gelecek kurgulamak, Avrupa’ya bu sınırlardan kültür, ekonomi, düşünce, sosyal yaşam, gelenek ve güç ihraç etmek, kökenlerim ve kendi diyaloglarım sayesinde büyük bir çevre edindiğim Balkanlar ile Türkiye arasında yüksek ivmeler oluşturmak için bu göreve; tüm enerjim, donanımım, inancım ve vasıflarımla hazırım." diye konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol