Yıldırım; “Biz İl ve İlçe olarak 2019’a hazırız”

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Marmara Bölgesi
Koordinatörü Murat Yıldırım 16 Ekim Pazartesi günü saat 13:00’da Kırklareli Adalet ve Kalkınma Partisi’ne ziyarette bulundu. Yıldırım;
“Taşın altına elini herkes koydu” dedi.

Kırklareli Adalet ve Kalkınma Partisine 16 Ekim Pazartesi günü saat 13:00’da AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Marmara Bölge Sorumlusu ve Koordinatörü Murat Yıldırım ziyaret etti.

Ziyaret esnasında parti üyeleri ile selamlaştı. Ardından Yıldırım basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Yirmi iki, yirmi üç ve yirmi dördüncü dönem Çorum Milletvekilliği yaptım şu anda AK Parti genel merkez teşkilat başkan yardımcısıyım. Marmara bölge sorumlusu ve koordinatörüyüm”
“İl ve İlçelerimize ziyaretlerimiz devam ediyor”
“6. olağan kongrelerimizin tamamlandığı ilçelerimizi ziyaret etmek için burada bulunuyoruz. Şu anda Kırklareli’nin ilçe kongreleri tamamlanmış durumda. Kongrelerimiz de seçilen ilçe başkanlarımızı tebrik etmek ve burada eğitim vermek için buradayız. 2019’a hep birlikte hazırlanmak üzere bu günkü eğitim ile seçim start’ını vermiş olacağız. İnşallah zaman içerisinde Türkiye’ de ilçe kongrelerimiz tamamlandığı zaman İl kongrelerimizi yapacağız ve ardından tamamen sahada olacağız. İlçe kongrelerimizin bir an önce sahaya inip esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmeleri, sivil toplum kuruluşlarının ziyaret etmeleri, mahalle yönetimlerini oluşturmaları ile çalışmalarımıza start vermiş olacağız”
“İlçe başkanlarımız ve yönetimleri inşallah 2019’a daha hazır bir hale gelmiş olacak”
“Hem genel seçimlerde hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı bir netice alınacağına inanıyorum. Trakya bölgemiz İnşallah bu dönem AK Parti’nin yüzünü güldürecek. AK Parti’nin yüzde 50 artı bir cumhurbaşkanlığı seçiminden yükü olmayıp aksine yükü üzerine alacak noktaya geleceğine inanıyoruz. Seçilen kadrolarımızla diri canlı çalışkan ekipler oluşturduk”
Herkes taşın altına elini koydu
“Malumunuz demokrasilerde muhalefetler olur ancak seçimlerden sonra herkes partinin büyümesi ve gelişmesi için çalışır. Biz aldığımız bilgiler neticesinde bunun uygulandığını görüyoruz. Herkes taşın altına elini koydu”
“AK Parti bir Halk
Hareketidir”
Malumunuz şu anda sınır ötesi bir harekat mevcut. Dünyanın gözlerinin bizim üzerimizde. Türkiye’nin gelişmesin istemeyen devletlerin de gözüne batmaktayız. Türkiye’nin büyümesi için AK Parti’nin de büyümesi gerekiyor. Çünkü AK Parti bir Halk Hareketidir. Ülkemiz yapılan yeniliklerle ve yapılan yeni çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktadadır.
Malumunuz şu anda bizim en önemli mücadelemiz paralel yapıyla ve terörledir. Ülkemizin gelişmesini istemeyen şer güçler de bu ülkeleri desteklemektedirler.
Partimiz ve teşkilatımız bunun tam bilincinde ve farkındadır” dedi. Ardından AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ziyaretten memnun kaldığını belirtti.
Çiler; “AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Marmara Bölge Sorumlusu ve Koordinatörümüze teşekkür ediyoruz. Teşkilatımız olarak bize yaptığı bilgilendirme toplantısında yeni yönetimimize çok bilgi kattı” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol