Yetişkin Gençler fırsat vermedi

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek burada 65 Yaş Üstü Profesyonel Yetişkin Gençler Bocce Ligi’nde mücadele eden Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi sakinleri Emin Tanrıverdi, Hasan Şirin, Şaban Fidan’dan oluşan Bocce Takımı ile maç yaptı. Kırklareli Valisi Birol Ekici, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal’dan oluşan bocce takımı yetişkin gençler karşısında varlık gösteremeyerek 3-0’lık skoru kabul etti.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 01 Ağustos 2022 Pazartesi günü Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olmakla birlikte, bilgi ve tecrübeleriyle bizlere yol gösteren geleceğimize ışık tutan büyüklerimizi ziyaret eden Vali Birol Ekici tüm yaşlılar ile tek tek ilgilenerek, sohbet etti ve isteklerini dinledi.
Vali Ekici, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca huzurevlerinde kalan sakinleri ve sağlıklı kalmaları amacıyla hayata geçirilen program ile Ramazan Yaman Huzurevinde de oynanan bocce etkinliğine katıldı. 
Türkiye genelinde Huzurevlerinin katılım sağladığı 65 Yaş Üstü Profesyonel Yetişkin Gençler Bocce Ligi’nde mücadele eden Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi sakinleri Emin Tanrıverdi, Hasan Şirin, Şaban Fidan’dan oluşan Bocce Takımı, Vali Birol Ekici, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal’ dan oluşan takımı 3-0‘lık net bir skorla mağlup etti. Vali Ekici ve beraberindekiler kıyasıya mücadelenin yaşandığı bocce müsabakası ile huzurevi sakinleri ile keyifli anlar yaşadı. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol