Yeşillik Mahallesi 12 Haziran’da yağmur duasına çıkacak

İlimizde Mayıs ve Haziran aylarında yoğunlaşan yağmur duaları kapsamında Kırklareli’nin Kofçaz İlçesine bağlı Yeşillik Mahallesi’de 12 Haziran’da Yağmur Duasına çıkacak. Mahalle Muhtarı Salih Tuzkaya, Önadım Gazetesi’ni ziyaret ederek Kırklarelileri Yeşillik Mahallesi Yağmur Duasına davet etti.

Kırklareli’nin Kofçaz İlçesi’ne bağlı Yeşillik Mahallesi Muhtarı Salih Tuzkaya, Önadım Gazetesi’ni ziyaret etti. 17 Mayıs 2022 Salı günü gerçekleşen ziyarette Tuzkaya’yı Önadım Gazetesi İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün ağırladı. Burada Yeşillik Mahallesi ve Muhtarlığı olarak düzenleyecekleri yağmur duasına Kırklareli halkını davet ettiğini açıklayan Mahalle Muhtarı Tuzkaya, “Pandemi dolayısıyla yağmur dualarımızı gerçekleştirememiştik. Bu yıl inşallah 12 Haziran 2022 Pazar günü Yeşillik Mahallesi olarak bu etkinliğimizi gerçekleştirerek hem şükür edeceğiz hem de yağmur duamızı yapacağız. Bu vesileyle hem sizleri hemde Kırklareli halkımızı bu bereketli günümüze katılmaya bekliyoruz” dedi.
Önadım Gazetesi İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün’de ilimizin olmazsa olmazlarında yağmur ve şükür dualarının pandemi dolayısıyla iki yıldır gerçekleştirilemediğini anımsatarak başta Yeşillik Mahallesi olmak üzere ilimizde yağmur duası gerçekleştiren tüm köy ve mahalle muhtarlarına, üreticimize ve halkımıza hayırlı ve bereketli bir yıl diledi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol