Yeşil Şimşekler'den unutulmaz geri dönüş

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırklareli temsilcisi, konuk ettiği İzmir ekibi karşısında kalesinde gördüğü 2 gol ile geriye düştü. Ancak sahasında sırtını yere vermek istemeyen Yeşil Şimşekler, maç boyunca oyuna olan hakimiyetini skora da yansıtınca, yeşil sahalarda unutulmayacak maçlardan birisini oynadı.

Ligin son maçında, ligten düşmeyi garantileyen köklü İzmir ekibi Karşıyaka'yı ağırlayan Kırklarelispor, maçta 2-0'lık skor ile geriye düştükten sonra, yeşil sahalarda unutulmayacak bir geri dönüşe imza atarak 3-2'lik skor ile maçı kazandı.
Kanatlardan saldıran hızlı bir takım sahadaydı
Maçın ilk düdüğünden itibaren rakip ağaları sarsmak için saldıran ev sahibi ekip, kanatlardan etkili ataklar yaptı ancak aradığı golü bulamadı. Birçok gol pozisyonuna giren Kırklarelispor, kaçan çok net bir golün ardından dönen pozisyonda kontra ataktan topu kendi ağalarında gördü. Dakikalar 30'u gösterdiğinde Karşıyaka'da 94 sırt numaralı Görken Ali Kınay skoru 1-0'a getirdi. Bir anda maçtan kopan ev sahibi, ikinci yarının bitmesine dakikalar kala ikinci golü de kalesinde gördü. Dakikalar 41'i gösterdiğinde 90 sırt numaralı Özgür Güler'in ayağından golü bulan Karşıyaka, durumu 2-0'a getirdi. İlk devreye 2 dakikalık uzatma verilirken, sahadan mağlup ayrılmak istemeyen Kırklarelispor, kanat hücumlarına devam etti. Hücumların sonuç vermesiyle 43. dakikada Ahmet Baykal ile farkı bire indiren ev sahibi soyunma odasına moralli gitti.
Kanatlardan yeşil bir fırtına esti
İlk yarıdaki istekli futboluna devam eden Kırklarelispor, sahadaki 11'inde yer alan genç futbolcularında etkisiyle sahada basılmadık alan bırakmadı. Oyundaki başarısını skorada yansıtmayı başaran Kırklarelispor, beraberlik golünü dakika 66'da Hakkı Şimşek'in ayağından buldu. Beraberlik ile daha da moral bulan ev sahibi ekip, dakikalar 87'yi gösterdiğinde kazandı. Topun başına geçen isim Oğuzhan Erdoğan, meşin yuvarlağı ağlar ile buluşturunca Kırklarelispor, durumu 3-2'ye lehine çevirmeyi bildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol