Yeşil Beyazlı ekip 9 maçtır kazanamıyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, ligin 31’inci hafta mücadelesinde ligde dördüncü sırada bulunan Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi. 9 maçtır
kazanamayan Yeşil-Beyazlı temsilcimiz, ligi olabilecek en üst sırada tamamlamak isteyen Sakaryaspor’a konuk oldu. Maç boyunca rakibi karşısında ezilen temsilcimiz 3-1’lik skorla mağlup oldu. Bu sonuçla Kırklarelispor’un ligdeki yeri değişmedi ve 10’uncu sıradaki yerini korudu.

15 Nisan Pazar günü saat 19.00’da oynanan karşılaşmayı; Çağdaş Altay, Hasan Hüseyin Tetik ve İsmail Taygun Tasalı yönetti. Kırklarelispor maça; Alişan Şeker, Davut Babur, Saffet Gurur Yazar, Müslüm Aydoğan, Enis Çeliksu, Hakkı Şimşek, Mehmet Menderes Önkuzu, Osman Torun, Oğuzhan Erdoğan, Salim Kaya, Caner Koca ilk 11’i ile çıktı.
Rakip Sakaryaspor ise; Ercüment Kafkasyalı, Cenk Kaplan, Yasir Subaşı, Hakkı Can Aksu, Tufan Kelleci, Serdar Ümit Deniz, Ramazan Çevik, Ferhat Yazgan, Talha Mayhoş, Cem Ekinci, Mahir Sağlık’dan oluşan kadro ile maça çıktı.
Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanan maça hızlı başlayan Sakaryaspor gol bulabilmek için adeta Kırklarelispor kalesini abluka altına aldı. Arka arkaya bulduğu mutlak gol pozisyonlarından hiçbirinde öne geçme şansını değerlendirmedi. Rakibin ezici üstünlüğüne karşı varlık gösteremeyen Kırklarelispor, atağa çıkmakta zorluk yaşadı.
Rakibin
yapamadığını
yaptık
Girdiği birçok pozisyonu değerlendiremeyen Sakaryasporlu oyuncular taraftarlarına adeta saç baş yoldurdu. Ancak Sakaryalı oyuncuların yağamadığını yaparak kendi kalemize golü atarak rakibi öne geçirdik. Sakaryasporlu oyuncunun sol kanattan içeri açtığı topa ters bir vuruş yapan Müslüm Aydoğan, topu kendi ağlarına gönderdi. Golü attıktan sonra adeta yıkılan oyuncuyu arkadaşları teselli etti.
Kırklarelispor tek ciddi
atağında golü buldu
Golü bulduktan sonra ataklarına ara vermeden devam eden Sakaryaspor inanılmaz goller kaçırmaya devam etti. Rakibine karşı maç boyu varlık göstertemeyen Kırklarelispor, ilk yarının son dakikasında bulduğu kontra atakta rakip fileleri havalandıran temsilcimiz soyunma odasına 1-1’lük skorla gitti. Maç boyunca bulduğu tek ciddi pozisyonda golü bularak ikinci yarıya moralli çıkan Kırklarelispor, top kayıpları ve pas hataları yaparak kalesinde birçok pozisyon gördü.
Maç 3-1 sonuçlandı
Kırklarelispor kalecisi Alişan Şeker 3 gol yemesine karşın çok iyi bir performans gösterdi. Rakibin sayısız gol pozisyonunda kalesini gole kapatan Şeker, 67’inci dakikada gelen gole engel olamadı.
Mahir Sağlık’ın attığı gol sonrası moral bulup baskısını arttıran Sakarya temsilcisi 3’üncü gol için yüklenmeye devam etti. Dakikalar 88’i gösterdiği zaman Batuhan Karadeniz tek başına ceza sahasına girdi. Kendisine baskı yapan 2 oyuncuya rağmen adeta bir tank gibi yıkılmadan kale önüne kadar gelerek golü buldu. Batuhan Karadeniz gol sonrası sevincini yüzüğünü öperek gösterdi. Maç bu golle 3-1 olurken bu skorla da sona erdi.
Bu sonuçlarla Sakaryasor puanını 57 yaparak ligde dördüncü sırada yer aldı. Temsilcimiz Kırklarelispor ise kaybetmesine rağmen ligdeki yerini korudu. 9 maçtır kazanamayan Kırklarelispor taraftarlar sosyal medyadan tepki gösterdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol