Yeşil Beyazlı ekibin idmanına Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi’den ziyaret

Çiftçi; “Biz de inşallah takımımızın yanında olacağız”
Kırklarelispor yeni sezonun hazırlıklarını yaptığı idmanlara ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar devam ederken Salı akşamı yapılan antrenmana, Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi de katılım gösterdi. Futbolcularla bir araya gelen Çiftçi, Kırklarelispor kalecisi Alişan Şeker’e birkaç şut çalışması da yaparak, oyuncularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kırklarelispor yeni sezon hazırlıklarına yapılan idmanlarla devam ediyor. Salı akşamı gerçekleştirilen idmanda Kırklarelispor, düz koşu ile başladığı idmanda, sonra ayak voleybolu ve en son çift kale maç ile tamamladı. Tüm oyuncuların var gücü ile çalıştığı idmanda Kırklarelispor Yönetimi de yer aldı.
Oyuncuların keyifleri yerinde Bugsaş maçını bekliyorlar
Salı günü yapılan idmanda oyuncuların istekli oluşu gözlerden kaçmadı. Teknik Adam Vehbi Haluk Bulgurlu takımımız ligin ilk maçına hazır, rakip Bugsaş’ı bekliyorlar diyerek, “Biz Kırklarelispor olarak yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kamp döneminde aramıza yeni oyuncular katılarak eksik noktalarımızı yavaş yavaş toparladık. Yaptığımız hazırlık maçlarında takımımızı daha iyi görme imkânımız oldu. Bugünde(Salı) idmanlarımıza devam ediyoruz. 26 Ağustos’a kadar en iyi şekilde hazır olup, hayırlısı ile kendi evimizde 3 puana uzanan tarafın biz olmasını istiyoruz” dedi.
1 veya 2 transfer daha yapacağız
Salı günü gerçekleştirilen idmanda Kırklarelispor Başkanı Volkan Can’da yer aldı. İdman esnasında gazetemize açıklamalarda bulunan Can, “Sizlerinde gördüğü üzere takımımız ara vermeden yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ediyor. Bu sezon bizim için çok önemli. Bu yüzden her konuda çok ince düşünüp hassas davranıyoruz. Bu sezon Kırklarelispor’un hak ettiği yerde olması adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. 26 Ağustos’da 2017-2018 sezonunda ilk maçımızı oynayacağız. Baktığımızda az bir süre kaldı. Önümüzde ki Cumartesi günü de Tekirdağspor ile bir hazırlık maçımız var. İnşallah takımımızı burada Bugsaş öncesi tam manası ile görmüş olacağız. Eksiklerimizi artılarımızı not alacağız. Tabiî ki transfer çalışmalarımızda aynı şekilde büyük bir titizlikle devam ediyor. Hani gelen oyuncuyu her noktasına kadar Kırklarelispor’a dahil ediyoruz. Gerçekten Kırklarelispor’a fayda sağlayacak oyuncuların üzerinde duruyoruz.
Bizim en önemli işimiz Kırklarelispor. Bunun bilince olarak hareket ediyoruz. Birkaç noktada daha bir veya iki transfer daha yapacağız. Bunun da takibini sürdürüyoruz. İnşallah bomba gibi bir Kırklarelispor izleteceğiz. Hedefimiz bu” diyerek konuşmasını tamamladı.
Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ziyareti
Oyuncuların idman programına göre çift kale maç esnasında Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi sahaya ziyarette bulundu. Çiftçi’nin gelmesi ile oyuncular ara verdi. Birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Çiftçi, oyunculara birkaç nasihat vererek, “Bizde inşallah takımın yanında olacağız. Ama sporunda önce centilmenlik olduğunu asla unutmayalım. Son günlerde maçlarda gördüğümüz gibi neler oluyor, yazık yani hepimiz üzülüyoruz. Sadece kendi adını kötüye çıkarıyorlar böyle şeylere üzülüyoruz. Sahaya girince kim kazanıyor?
Hiç kimse kazanmıyor. Bunların yaşanmaması lazım çünkü böyle olaylar oldukça seyirci hem maçlardan hem de takımdan uzaklaşmış oluyor. Tabii ki burada futbolculara da görev düşüyor, zaman zaman seyirciyi tahrik eden oyuncularda oluyor ama gördüğüm kadarıyla bu takımda öyle bir şey yok. Bunlar kötü bu gibi hareketlerden uzak durmamız lazım. Hepimizin bildiği gibi futbolunda bir kişiliği ve şahsiyeti var. Ligde 18 takım var. Bunlardan bir tanesi şampiyon olacak, üç tanesi düşecek diğerleri de aynı şekilde devam edecek. Yani bu işler nasip bazen çok iyi oynuyorsunuz ama gol atamıyorsunuz” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. sayın valim bedensel engelliler spor kulübünü de kabul etseniz iyi olur.Sakatın da sporu mu olurmuş demeyin lütfen

  2. Fevziye ( hanım - bey ) O "sakatın sporu mu olurmuş" lafı nasıl laf ? Cümlenizin başındaki gibi engelli lafını neden tekrarlamayı seçmediniz ? O kardeşlerimiz sakat diye tanımlanmıyor ngelli diye tanımlanıyor. İyi başladığınız bir düşünceyi kötü sonuçlandırmışnız. Beğenmedim söyleminizi. Nilay