Yeşil-Beyaz Şimşekler, sahadan 1 puan ile ayrıldı

Süper Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet ile çıkış yakalayan Kırklarelispor, Şanlıurfa temsilcisini konuk etti. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta önemli pozisyonlar golle sonuçlanmayınca taraflar sahadan birer puan ile ayrıldı.

Kırklarelispor, 8 Ekim 2017 Pazar günü 15.30’da Kırklareli Atatürk Stadı’nda Şamlıurfaspor’u konuk etti. Kırklarelispor, ilk dakikalarda baskıyı kabullense de ilerleyen dakikalarda güçlü rakibine karşı önemli pozisyonlar yakaladı ancak golü bulamadı. Bu sonuçlar sahadan birer puan ile ayrıldı.
Kırklarelispor, yerini korudu
Kırklarelispor, 7 hafta maçında sahasında Şanlıurfaspor’u ağırladı. Ligde liderlik mücadelesi veren takım elde ettiği 1 puan ile liderlik koltuğuna yükseldi. 7. Hafta maçlarının ardından Kırklarelispor, ligdeki yerinin korurken puanını 12’ye yükseltti. Kahraman Maraşspor deplasmanında 2-1’lik skor ile elde ettiği 3 puanın ardından liderlik koltuğuna oturan Şanlıurfa temsilcisinden de 1 puan alarak önemli maçlarda büyük bir kayıp yaşamadı.
Lider can çekişti
Maç genelinde Şanlıurfaspor, etkili ataklar ile etkili olsa da Kırklarelispor’un yakaladığı pozisyonlar maçın kaderini etkileyebilirdi. Kaleciyle karşı karşıya kaçan bir gol ile kalecinin son dakikalarda 90’dan çıkarttığı top maçın kaderini belirledi. Çekişmeli geçen maçta hakemin kararları ise tartışılır nitelikteydi. Maçın orta hakemi Çağdaş Altay, ikinci yarıda sarı kart verdiği futbolcunun alkışlamasına tepkisiz kalarak maçın kaderini etkileyen bir karar verdi.
Oyun var gol gelmiyor
Maç boyunca takım üzerindeki baskıyı kırıp rakip sahada çoğalamayan Kırklarelispor gol yollarında sorun yaşıyor. Kendi sahasında baskıyla topu kazandıktan sonra oyun kurmak için topu ezen futbolcular, hücuma çıkmak için rakip sahada çoğalamadı. Bu yüzden atak yapmakta zorlanan Yeşil Beyazlılar, maçın kaderini etkileyecek pozisyonlar elde etti.
Çok kontra kaçırdık
Güçlü rakibi karşısında, kendi evinde iyi bir oyun ortaya koyan Kırklarelispor topu kaptığı pozisyonlarda kontra atağa çıkmakta zorlandı. Hızlı pas yapmakta zorlanan oyuncular, kontra ataklar ile Şanlıurfa temsilcisinin kalesinde zorlu dakikalar yaşatabilirdi.
Son dakikalarda heyecan doruktaydı
Maçın 4. Hakeminin 3 dakikalık uzatmayı gösterdiği anlarda, rakip ceza sahasının köşesinde serbest vuruş kazanan Kırklarelispor, pozisyonda tehlike yaratamadı. Önemli bir pozisyonu değerlendiremeyen Yeşil Beyazlı takım, sahadan 1 puan ile ayrıldı.
Kırklarelispor’a tam destek
Kırklarelispor taraftarının maç boyunca destek verdiği dikkatlerden kaçmazken, Kırklarelispor Başkanı Volkan Can ile birlikte Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Kırklareli İl Emniyet Müdürü 1.Sınıf Emniyet Müdürü Erkin Adalar da maçı izleyenler arasında yer aldı.
Lider elimizden kaçtı
Liderlik yarışındaki Şanlıurfaspor, elde ettiği bir puan ile liderlik koltuğunu otururken, Kırklarelispor da adeta lideri elinden kaçırdı. Önemli pozisyonlarda topu ağlar ile buluşturamayan Kırklarelisporlu oyuncular, sahadan bir puan ile ayrıldı. Zorlu maç öncesinde kağıt üzerinde favori görülen Şanlıurfa temsilcisi, Kırklarelispor’un adeta elinden kurtuldu.
Gelecek hafta Nazilli Belediyespor
2. Lig Beyaz Grup’ta 8. Hafta’da Nazilli Belediyespor’a konuk olacak Kırklarelispor, 7. Hafta’nın sonunda 12 puan ile 6. Sıradaki yerini korudu. 7. Hafta sonunda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile yoluna devam eden Yeşil Beyazlı takım, geçtiğimiz 2 sezonda rakibiyle 2 kez berabere kalırken, 2 kez de sahadan puansız ayrıldı. Aralarındaki maçlarda avantaj ev sahibi takımı gösterse de bu sezon lige iyi bir giriş yapamayan Nazilli Belediyespor, ligde -8 avaraj ve 5 puan ile 14. Sırada yer alıyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol