“Yeri ve zamanı geldiğinde başımızın tacı olan yaşlılarımız içinde taşın altına elini koyan Türk Genciyiz”

Kırklareli Gençlik Merkezleri il genelinde korona virüsüne karşı mücadelede görev almaya devam ediyor. Özellikle evlerinden çıkamayan yaşlılara yardımcı olan Gençlik Merkezi üyesi gençler; “Biz sadece Gençler için değil, yeri ve zamanı geldiğinde başımızın tacı olan yaşlılarımız içinde taşın altına elini koyan Türk Genciyiz” ifadelerini kullandı.

Koronavirüs konusunda çalışmalar devam ediyor. Gençlik Merkezleri bu kez gençler için değil yaşlılar için çalışmalar gerçekleştiriyor. Yaşlı ve evinden çıkmaması gereken vatandaşlara yardımcı olan merkezler Vefa Destek Gruplarında yer alıyor.
“Vefa Sosyal Destek
Grubunda yaşlılarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz”
Yapılan yazılı açıklamada; “Biz sadece Gençler için değil, yeri ve zamanı geldiğinde başımızın tacı olan yaşlılarımız içinde taşın altına elini koyan Türk Genciyiz. Her zor şartlarda da gönüllü olarak Vatanımız, Milletimiz için her türlü vazifeyi almaya razıyız ve hazırız Gün birlik ve beraberlik günü. Lüleburgaz Kaymakamlığımızın Vefa Sosyal Destek Grubunda yaşlılarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz” denildi. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol