Yerel haberde baştacı “Önadım Medya Grubu”

“Sizin sesiniz olmaya devam ediyoruz”
En güncel haberleri Kırklareli'nin her bir noktasına ulaştırmak için yollara düşen Önadım Medya Grubu, hiçbir ilçeyi, beldeyi ve köyü es geçmiyor. Yıllardır farkını göstererek, 7'den 70'e tüm okuyucularına ulaşan ve kamuoyu hakkında bilgiyi en doğru kaynaktan ulaştıran Önadım Medya, doğrularından sapmadan yoluna devam ediyor.

Gittiği her yerde el üstünde tutulan ve halkının yanında olan Önadım Medya Grubu, okuyucularının ayağına kadar girerek, doğru bilgiyi en sağlam kaynaktan alarak gündeme damga vuran haberlere imza atan Önadım Medya, köy köy dolaşarak, her noktaya ulaşmayı başarıyor. Kırklareli'nin birçok köyünde vatandaşların, hiçbir yerel gazetenin ellerine ulaşmadığını, sadece Önadım Gazetesi, Kırklar Haber Gazetesi ve Gazete Kırklareli’nin geldiğini dile getiren köylü vatandaşlar; "Bizim buralara gelen kimse olmuyor. Köy halkı kendi içinde yaşıyor. Buraya ulusal gazeteler geliyor fakat hiçbir yerel gazete ulaşmıyor sadece Önadım Medya Grubu geliyor. Sizlere bu bağlamda teşekkür ediyoruz. Sizler sayesinde ilimizde olan biteni öğreniyoruz.
Yaptığınız bu faydalı ve doğru işler için sizlere tekrar tekrar teşekkür ettiğimizi iletmek isteriz" diyerek düşüncelerini belirttiler.Her yerde aynı şekilde uğurlanarak, "Her zaman bekleriz" cümlelerini duyduğumuz köy ziyaretlerimiz, bundan sonraki süreçte de hız kesmeden devam edecek.
Vatandaşlarımızın eksiklerini kamuoyu ile paylaşmak, dertlerine ortak olarak gündeme getirebilmek adına çalışmaya ara vermeden devam edeceğiz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol