“Yerel Yönetimler İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı” Gerçekleştirildi

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay’ın ev sahipliğinde Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler’in başkanlığında Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belde Başkanlarının katılımıyla “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay’ın ev sahipliğinde Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler’in başkanlığında “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştiren Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belde Başkanları gündem hakkında ve gerçekleştirecekleri projelerle ilgili istişarede bulundular.
Gündem hakkında değerlendirmelerde bulunarak “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştiren Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Adalet ve Kalkınma Partisi Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu ve Adalet ve Kalkınma Partisi Pınarhisar teşkilatına teşekkürlerini sundu.
Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada: “Pınarhisar Belediye Başkanımız İhsan Talay’ın ev sahipliğinde İl Başkanımız Sn. Alper Çiler Başkanlığında; İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisi Üyelerimiz ve Belde Başkanlarımızın katılımlarıyla “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantımızı” gerçekleştirdik. Bizleri Pınarhisar’da en güzel şekilde ağırlayan, Belediye Başkanımız Sn. İhsan Talay, İlçe Başkanımız Sn. Hicret Şamil Karasu ve Ak Parti Pınarhisar teşkilatımıza gönülden teşekkürlerimi sunuyoruz,” ifadelerine yer verdiler.(A.Bakır)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol