Yeniden yapılandırma görüşmeleri tamamlandı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun Teklifi”nin görüşmelerini tamamladıklarını duyurdu. Kanun ile küresel salgının ekonomiye etkilerinin azaltılması hedefleniyor.

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun Teklifi” TBMM’de görüşülerek tamamlandı. Kanun ile küresel salgının ekonomiye etkilerinin azaltılmasının hedeflendiğini belirten AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “TBMM’deyiz ve uzun bir çalışmayla, ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun Teklifi’nin görüşmelerini tamamladık. Küresel salgının ekonomiye etkilerini azaltmayı amaçlayan kanun vergi, harç, öğrenim kredisi, SGK primi, su-atık su bedeli gibi alacakları yapılandıran, matrah ve vergi artırımı ile işletme kayıtlarının düzeltilmesini içermektedir. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. (S.Ünver A26) 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. tarihsel tekerrürdür 06 Haziran 2021 Pazar 06:24:45

    İnleri mağaradan her düvele hükmeden bir eşkiya ve çetesinin her fermanında neyi var yoksa gasbedilen ahali aç bilaç inlerlerdi. Vakıa gün geldi çattı malûm safahat içindelerdi kimse bize dokunamaz vehmederlerken teammüldendir mağara başlarına çöküverdi...

  2. Yorumcu arkadaş. Breh breh breh. Ne bileylenmişin be kardeşim ! Ağzıyla kuş tutanın bile sana yaranabileceğini sanmıyorum.

  3. derdine düşsen yeridir 12 Haziran 2021 Cumartesi 03:08:42

    Gocun ki görelim yaralarını haramlara uzanmaktan körelmiş ellerinin günahlarını...