Yeni yıla "hep birlikte" girdik

Önadım Medya Grubu yeni yıl klasiğini tekrar gerçekleştirdi ve 2018'e saatler kala düzenlediği yemek ile yeni yıla coşku ve umutla girdi. Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün önderliğinde gerçekleşen yemeğe, Önadım ailesinin daimi üyeleri ve çalışanları katılım gösterdi. Yemekte birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, yeni yıla yepyeni projelerle girmenin heyecanı da yaşandı

Yeni yıla Önadım Medya Grubu olarak yine coşkuyla, yine umutla ve en önemlisi hep birlikte girdik. Artık bir yılbaşı klasiği olan Önadım yılbaşı yemeğinin sonuncusu dün akşam gazetemiz tesislerinde gerçekleştirildi. Yeni yıla saatler kala gazetemiz çalışanları ve Önadım ailesinin daimi fertleri ile biraraya geldi. Medya Grubumuz tesislerinde organize edilen kutlama programında, 2017’yi uğurlayarak 2018’e merhaba diyen personelimiz, koca bir yılın haklı yorgunluğunu üzerlerinden attıklarını ifade ettiler. Kutlamaya, Önadım Gazetesi, Kırklar Haber Gazetesi ve Gazete Kırklareli personeli katıldı.
Yeni yıl dolayısıyla pişirilen lezzetli yemekleri alkışlar eşliğinde çalışanlarımıza sunan ve bizzat ikram eden Gazetemiz sahibesi Öznur Tüzün genç kadrosuyla, dinamik, çalışkan aktif takım ruhu ile Önadım'ın önümüzdeki yıllarda da yükselişinin devam edeceğini belirtti. Tüzün, tüm çalışanlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diledi. Çalışanlarımız da daha sonra tek tek Tüzün'ün yeni yılını tebrik ettiler.
Kutlamaya; Önadım ailesi fertlerinden Mehmet Hilmi Çiler, eşi Nursen Çiler ve Demet Tüzün de katılım gösterdi.
Önadım Meyda Grubu İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün, yılbaşı kutlamasında yaptığı açıklamada; "2017 yılını geride bıraktık. Geçtiğimiz yılda her ne kadar büyük acılar yaşasak da, gerek ülkemiz, gerekse ilimiz için son derece olumlu gelişmeler, önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini düşünüyorum. Kırklareli'nin giderek büyüdüğünün farkındayız. Şimdi birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir yıla girmenin heyecanı ve sevinci içindeyiz. 2018 yılında da ilimizdeki gerek siyasi, gerekse toplumsal gelişmeleri takip edip, an be an okuyucularımıza iletmeye, tarafsız, ilkeli ve gerçek haberlerle Kırklareli'nin sesi olmaya devam edeceğiz.
2017 yılını geride bırakırken, Önadım Medya Grubu’nun ne kadar büyüdüğünü, ne kadar uzun bir yol aldığını görüyoruz. Ancak geleceğe baktığımızda daha kat edeceğimiz çok mesafe olduğunu da fark ediyoruz. Her şeyin en iyisine layık olan Kırklareli Halkına, çok önemli bir hizmet veren Önadım Medya Grubu’nun, daha yapacak çok işi, gerçekleştirilecek birçok projesi var. Bu yüzden 2018 yılında hedef; daha da büyümektir.
“Kırklareli” dediğimiz bu küçük dünyamız, ülkede ve dünyada yaşanan olayları dışarıdan ilgi ve dikkatle takip edebiliyorsa, bunda basının, özellikle yerel basının payı çok büyüktür. Bu önemli görevin bilincinde olan Önadım Medya Grubu, deneyimli kadrosu ile gece gündüz demeden çalışmalarına devam etmektedir ve edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle Kırklareli halkının yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. Müziklerle eşliğinde oldukça coşkulu geçen gazetemiz tesislerinde düzenlenen yılbaşı kutlamasında, gazetemiz personeli 2018’e neşeyle girdi.
Gazetemiz çalışanları, ince düşüncesiyle, Önadım Ailesinin bir arada yılbaşına girmesini sağlayan Önadım Medya Grubu İmtiyaz sahibi Öznur Tüzün’e teşekkürlerini sundu. Önadım’ın dostlarının ve çalışanlarının geçtiğimiz 2017 yılını değerlendirdiği, 2018 beklentilerini sunduğu kutlama, neşeli sohbetlerin geçmesini sağladı. Kırklareli’nin habercilikte 26 Yıllık Amiral gemisi Önadım Gazetesi, yayınladığı haberlerle ses getiren Kırklar Haber Gazetesi ve Önadım’ın Yeni Yüzü Gazete Kırklareli’nin yazılı medya olarak halkımıza 2018’de de en doğru en güvenilir adres olacaklarını belirten personel, tüm Kırklarelilerin yeni yılda mutlu, huzurlu, sağlıklı ve neşeli olmalarını dilediklerini ifade ettiler. Önadım Medya’nın görsel ve işitsel olarak Kırklareli’nde en dikkat çekici yayın araçları haline gelen ve halkımızın çok benimsediği Kırklar TV ve Kırklar Radyo, çalışanları da yeni yılda bizi takip etmeye devam edin dediler ve halkımızın yeni yılını kutladılar.
Önadım Medya Grubu'nun coşkuyla geçen 2018 yeni yıl partisi, gerçekleşen ikramın ardından son buldu.
Uzunköprü'de de
yılbaşı coşkusu
Önadım Medya Grubu'nun yaşadığı bu coşkunun bir diğerini Kırklareli de yaşadı. Uzunköprü Adalet Gazetesi çalışanları Tülin Öznur Tamtürk önderliğinde yeni yılı yaptıkları kutlama ile karşıladılar. Adalet ekibi yeni yılın tüm dünyaya barış, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ettiler. Adalet'in Uzunköprü'deki istikrarlı yükselişinin devam edeceğine yürekten inandıklarını kaydeden çalışanlar yepyeni projelere imza atmaya ve ilçe halkını her türlü gelişmeden haberdar etmeyi sürdüreceklerini önemle vurguladılar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol