Yeni teknoloji, daha çok imkân, başarılı çalışmalar

Sürekli gelişen ve değişen, bununla birlikte daha kullanışlı hale gelmeye devam eden teknoloji, ancak doğru bir şekilde kullanıldığında işe yarar bir hal alırken, bu durumu kendi imkanlarını vatandaşlarına daha iyi bir şekilde sunarak faydalanmasını sağlayan Kırklareli çevresindeki birçok kurum ve kuruluş, yaşanılan yeniliklerle dikkat çekmeye başladı. Özellikle belediyelerde yaşanılan yenilikler, vatandaşların gözlerine hitap edecek bir hal alırken, bununla da kalmayıp 

online hizmetlerden faydalanılmasını da kolaylaştırdı.
Bu kapsamda ilimiz çevresinde, yaşanılan yeni teknolojik gelişmelere ayak uyduran ilçe, belde belediyeleri, kullanmaya başladıkları yeni web siteleri ve bu siteler üzerinden kullandıkları hizmetler ile vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor. Yeniliklere ayak uyduran kuruluşlardan bir tanesi Babaeski Belediyesi olarak öne çıkarken, beraberinde yaşanılan gelişmelere ayak uyduranlardan bir tanesi de Kofçaz Belediyesi olarak dikkat çekti. Yenilenen web sitesi tasarımları, göze hitap edebilecek düzenlemeler, bilgisayar ve internet hızında sıkıntılar yaşayabilecek vatandaşlara daha kolay siteye ulaşım imkanı sağlamasıyla göz önüne gelen web siteleri, vatandaşlardan tam not aldı.
Babaeski, eski Babaeski değil!
Babaeski Belediyesi, gelişen teknolojinin ve içinde bulunduğumuz dönemin en iyi imkanlarıyla hazırlanmış bir web sitesiyle vatandaşları karşıladı. Hoş ve sade tasarımı, kolay seçilen öğeleri, duyuru, haber ve bilgilendirme platformları, sosyal ağlara ulaşımı kolaylaştıran widgetlarıyla vatandaşa daha kolay ve hızlı bilgiye ulaşım imkânı sağlayan Babaeski Belediyesi'nin web sitesi, yapılan yeniliklerle belediyecilik hizmetlerinde de kolaylık yoluna gitti. Babaeski Belediyesi'nin web sitesi olan www.babaeski.bel.tr adresine girdiğinizde karşınıza çıkan tasarımda, haber bandının olduğu alanın hemen altına yerleştirilen online belediyecilik hizmetleri, vatandaşların daha rahat bir internet belediyesi kullanımına olanak tanımış durumda.
Kofçaz'da gelişmeler var
Yeni bir web sitesi ile vatandaşlara daha kolay bilgi iletişimini sağlayacak olan Kofçaz Belediyesi'nin web sitesi, henüz içeriğinde çok fazla bilgi ve haber paylaşımı bulundurmasa da, bize kullanımı kolay bir web sitesi olduğunu gösterir durumda. Kofçaz Belediyesi ile ilgili birçok bilgiye ulaşımın oldukça hızlı sağlanabilmesi için birçok olanağın sağlandığı tasarım, oldukça dikkat çekici.
Yenilikler kervanı hala bekliyor
Sürekli yenilenen web siteleri, özellikle Kırklareli gibi gelişmekte olan bir şehir için büyük önem taşırken, bununla birlikte halen günümüz teknolojisine ayak uydurmakta gecikmiş olan kurum ve kuruluş web siteleri de bulunuyor. Lüleburgaz ve Pınarhisar Belediyeleri gibi bazı web sitelerinin de yenilikler kervanına yakın zamanda katılmasını bekliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol