Yeni girişimciler sertifikalarını aldı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası, Trakya Kalkınma Ajansı ve KOSGEB ortaklığında düzenlenen Girişimcilik Eğitimi’ni başarıyla tamamlayanlar, 32 saatlik eğitim ardından dün TSO’da yapılan bir törenle sertifikalarını aldı. 22 kişinin belge aldığı törene; Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, KOSGEB Kırklareli İl Müdürü Mahmut Özkaya ve Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji katıldı.
Sertifika töreni sonrasında bir konuşma yapan TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, ticari hayata yeni adım atacak girişimcileri kutladı ve “32 saatlik eğitim sonrası arkadaşlarımız, hayal ettikleri, planladıkları ve hedefledikleri bir sürecin kapısından içeri girmeye hazırlanıyorlar. Umuyoruz ki hem aldıkları eğitim, hem de kendi vizyonları ile şehrimizde güzel işlere imza atarlar, ticaret hayatına yeni bir soluk getirirler. Kırklareli artık büyümeye başladı.

Bunun önüne geçemeyiz. Ancak bunu doğru bir organizasyon, verimli bir koordine ve kontrollü bir biçimde yönetebiliriz. Bunun yolu da, iktisadi hayata yetenekleri olanları desteklemekten geçiyor. Rekabet ve yenilik her zaman kaliteyi getirir” diye konuştu.
KOSGEB müdürü Mahmut Özkaya da, Kırklareli halkının ve özellikle gençlerin girişim ruhunun çok nitelikli olduğuna dikkat çekerek; “Bunu her fırsatta ve platformda dile getiriyorum. Verilen destekler çerçevesinde yeni atılım yapacak kursiyerlerimizi tebrik ediyor, girişim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. TRAKYAKA Kırklareli Koordinatörü Emre Beji de; Trakya Kalkınma Ajansı olarak, hem bireysel, hem de ortak düzenlen projelerde her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını belirterek, bölgenin inovatif gelişiminde etkin rol oynamaya devam edeceklerini belirti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol