Yeni eğitim öğretim yılının yol haritası çıkarıldı

Milli Eğitim Müdürlüğü’nce 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda yapılacak aktiviteler ve izlenecek yol ile ilgili okul müdürleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.Toplantının gündemini; 2019 yılı genel başarı durum değerlendirmesi, 2019-2020 yılında yapılacak projeler, ilimizin başarısını arttırmaya yönelik çalışmalar oluşturdu.

İl Milli Eğitim Müdür V. Hüseyin Kalkan başkanlığında 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı hazırlık çalışmaları ve izlenecek yol haritası kapsamında okul müdürleri ile istişare toplantısı yapıldı. 26 Ağustos gerçekleşen toplantıya okulların müdürleri katılı.
İlimizin başarısını arttırmaya yönelik çalışmalar yapılacak
Toplantının gündemini; 2019 yılı genel başarı durum değerlendirmesi, 2019-2020 yılında yapılacak projeler, ilimizin başarısını arttırmaya yönelik çalışmalar, merkezi sınav yerleşme durumları, boş kontenjan taban ve taban puanları, yönetici, öğretmen,hizmetli yeterlilik durumu, servis araçları, kitap dağılımı ve okulların eğitim-öğretime fiziki hazırlık durumu ve donanım ihtiyaçları oluşturdu. 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı hazırlık çalışmaları ve izlenecek yol haritası kapsamında yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdür V. Hüseyin Kalkan, Müdür Yardımcısı Kerim Sanık, Şube Müdürleri, ilimiz merkez ilçede bulunan tüm okul ve kurum müdürleri katıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol