Yeni dönemin adayı; Can Cafer Toklucu

AK Parti’de Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığının adayı belirlendi.
Yapılan temayül yoklamasının ardından Genel Merkez, Can Cafer Toklucu’nun Merkez İlçe Başkanı adayı olması yönünde karar verdi. İl Başkanı Alper Çiler, önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz ve ekibine teşekkür ederek, yeni yönetime “hayırlı olsun” dileklerini sundu. Merkez İlçe Kongresi 24 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek

AK Parti’de Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı için aday belirleme süreci sona erdi.
12 Eylül Salı günü parti binasında gerçekleşen temayül yoklamasının ardından Genel merkeze çağrılan üç merkez ilçe
başkan adayı belli oldu. Mevcut Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Akın Bilicioğlu, Mevcut İl Teşkilat Başkanı Can Cafer Toklucu ve İl Genel Meclisi Grup Başkanı Nihat Sağlam, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ile birlikte dün Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın makamındaydı. Yapılan istişareye Marmara Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım, İl Koordinatörü Mehmet Ali Okur da iştirak etti. İstişare heyetinin yaptığı değerlendirme sonunda yeni dönem AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı adaylığına Can Cafer Toklucu görevlendirildi.

K Parti İl Başkanı Alper Çiler Yaptığı değerlendirmede şunları söyledi;
“Temayülde teşkilatımızın ve yüz yüze görüşmeler değerlendirmesinde üç isme teveccüh gösterilmiştir.
Tüm diğer aday adayı arkadaşlarımız da her zaman ilçe başkanı olabilecek birbirinden kıymetli dava arkadaşlarımızdır. Yapılan değerlendirme sonucunda Can Cafer Toklucu arkadaşımız bu göreve layık görülmüştür. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Rabbim; Genel merkezimizce uygun gördüğü, görevi tevdi ettiği, Yeni Merkez ilçe başkanı arkadaşımıza ve yeni ekibine hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin inşallah. Görevi devredecek olan Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz ve yönetimine de, yaklaşık 3 yıldır göstermiş olduğu emeklerinden dolayı şahsım ve teşkilâtım adına teşekkür ederim. Siyaset uzun bir yol. Birlik, beraberlik, samimiyet içinde halka hizmet yolunda bundan sonra da eski yeni demeden, dargın küskün bırakmadan, kucaklayıcı olarak tüm
teşkilatımız ve hemşerilerimiz ile yolumuza devam edeceğiz inşallah. Hedef 2019’da tüm Kırklareli hemşerilerimizi tüm ilçelerde AK Belediyecilik ve AK hizmetler ile tanıştırmak.” AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Kongresi 24 Eylül Pazar günü saat 11.00’de Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.
Can Cafer Toklucu kimdir?
AK Parti Kırklareli ailesinde İl Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Can Cafer Toklucu, 1987 Kırklareli doğumlu. 1965 yılında Kırklareli’ne gelen Toklucu ailesi, Kırklareli eşrafınca bilinen tanınan bir aile olarak biliniyor. Beykent Üniversitesi Finans Bölümü mezunu olan Toklucu, 30 yaşında genç siyasetçilerimizdendir, evlidir. Genç, dinamik ve çalışkan bir yönetim anlayışı ile görevi devralmaya hazırlanan Toklucu ve ekibi, AK Parti’nin Kırklareli’ndeki hedeflerini bir bir yerine getirmek adına üzerine düşen ne varsa yapacaklarını belirttiler.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. HAYIRLI OLSUN ! ÇOK ŞÜKÜR DE SADECE TAŞERONLARA ÇALIŞIYOR.... MİLLET VEKİLİ ÇIKARDIK FAKAT ÇOCUKLARIMIZ İŞSİZ VERİLEN SÖZLER HAVADA KALDI SAYIN VEKİLİMİZE ULAŞAMIYORUZ BİLE OLSUN SEÇİMLER YİNE GELECEK ?

  2. toklucular anaplıydı şimdi akp li oldu hahi bakalım kolay gelsin