Yeni asfalt sezonu törenle açıldı

2020 yılı asfalt sezonu açıldı. Açılış töreninde çalışmalar hakkında bilgi veren Genel Sekreter Bilal Kuşoğlu; “2020 Yılı yatırım programları çerçevesinde toplam 94 km köy yolunda asfalt sathi kaplama, 7 km beton yol, 105 projede 86.668 metre kare kilitli parke taşı yapımı planlanmıştır” dedi…

2020 yılı asfalt töreni dün törenle açıldı. İl Özel İdaresi bahçesinde saat 10.00’da gerçekleşen açılışa; Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Genel Sekreter Bilal Kuşoğlu, Meclis Başkanı Aydın Karakoç, İstanbul Yol İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Güvenç Aygün, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Müdürleri, Birim Müdürleri, Özel İdare memur ve işçi personeli katıldı.

Yapılan açılış konuşmaları kapsamında Genel sekreter Bilal Kuşoğlu yürütülen ve yürütülecek çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Kuşoğlu;

“2020 Yılı İl Özel İdaresi Programı kapsamında 9 km köy içi yolu ile köy yolu ve 36 projede 31.518 m2 Köy İçi Kilitli Parke Taşı programlanmıştır.

İlimizde meydana gelen aşırı yağışlar sonucu oluşan hasarların giderilmesi amacıyla gönderilen ödenek çerçevesinde 45,5 km köy yolunda asfalt sathı kaplama, 6 km beton yol yapılacaktır. Ayrıca 1 adet trapez kanal inşaatı yapımI programa alınmıştır.

2020 Yılı Köydes Projesi çerçevesinde 39,5 km köy yolunda asfalt sathi kaplama, 1 km beton yol yapılması 5 km BSK bakım onarımı ve 12 km stabilize kaplama yapılması, 69 projede 55.150 metre kare Köy İçi Kilitli Parke Taşı yapımı planlanmıştır.

2020 Yılı yatırım programları çerçevesinde toplam 94 km köy yolunda asfalt sathi kaplama, 7 km beton yol, 105 projede 86.668 metre kare kilitli parke taşı yapımı planlanmıştır.

İl Özel İdaresi imkanlarıyla pür emanet yapılmasına karar verilen 94 km. I. ve II. Kal asfalt kaplama yolların ihtiyacı olan asfalt mıcırı ve bitüm nakli işleri ile asfalt kaplaması yapılacak köy yollarında sıkıştırma çalışmaları devam etmektedir.

Ayrıca İl Özel İdaresi sorumluluk alanında bulunan toplam 2576 km. köy yolu ağı mevcuttur. Bu yollarda bulunan sanat yapılarında (köprü, menfez, büz geçişleri vb.) gerekli bakım-onarım çalışmaları yapılmakta olup. 1. Derece öneme sahip köy yollarında trafik işaretleme montaj ve montajlı işaretlerin bakım-onarını çalışmaları devam etmektedir, bahsi geçen çalışmalar neticesinde sağlıklı ve sürekli ulaşım imkanı sağlanmakladır.”

Daha sonra yapılan konuşmalar çerçevesinde İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Vali Osman Bilgin, tüm Özel İdare çalışanlarına, İdari ve işçi personeline, Meclis üyelerine, Genel Sekreter Kuşoğlu’na katkı ve emeklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Daha sonra İl Müftüsü Aydın Yığman eşliğinde okunan dualarla asfalt sezonu açılışı gerçekleştirildi. Program, Kızılcıkdere-Deveçatağı yol üzerinde kesilen kurban ile sona erdi. Böylece asfalt ekibi bismillah diyerek çalışmaya başladı ve sezonu açmış oldu.

 
Baştarafı Sayfa 1Yapılan açılış konuşmaları kapsamında Genel sekreter Bilal Kuşoğlu yürütülen ve yürütülecek çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Kuşoğlu;“2020 Yılı İl Özel İdaresi Programı kapsamında 9 km köy içi yolu ile köy yolu ve 36 projede 31.518 m2 Köy İçi Kilitli Parke Taşı programlanmıştır.İlimizde meydana gelen aşırı yağışlar sonucu oluşan hasarların giderilmesi amacıyla gönderilen ödenek çerçevesinde 45,5 km köy yolunda asfalt sathı kaplama, 6 km beton yol yapılacaktır. Ayrıca 1 adet trapez kanal inşaatı yapımI programa alınmıştır.2020 Yılı Köydes Projesi çerçevesinde 39,5 km köy yolunda asfalt sathi kaplama, 1 km beton yol yapılması 5 km BSK bakım onarımı ve 12 km stabilize kaplama yapılması, 69 projede 55.150 metre kare Köy İçi Kilitli Parke Taşı yapımı planlanmıştır.2020 Yılı yatırım programları çerçevesinde toplam 94 km köy yolunda asfalt sathi kaplama, 7 km beton yol, 105 projede 86.668 metre kare kilitli parke taşı yapımı planlanmıştır.İl Özel İdaresi imkanlarıyla pür emanet yapılmasına karar verilen 94 km. I. ve II. Kal asfalt kaplama yolların ihtiyacı olan asfalt mıcırı ve bitüm nakli işleri ile asfalt kaplaması yapılacak köy yollarında sıkıştırma çalışmaları devam etmektedir.Ayrıca İl Özel İdaresi sorumluluk alanında bulunan toplam 2576 km. köy yolu ağı mevcuttur. Bu yollarda bulunan sanat yapılarında (köprü, menfez, büz geçişleri vb.) gerekli bakım-onarım çalışmaları yapılmakta olup. 1. Derece öneme sahip köy yollarında trafik işaretleme montaj ve montajlı işaretlerin bakım-onarını çalışmaları devam etmektedir, bahsi geçen çalışmalar neticesinde sağlıklı ve sürekli ulaşım imkanı sağlanmakladır.”Daha sonra yapılan konuşmalar çerçevesinde İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Vali Osman Bilgin, tüm Özel İdare çalışanlarına, İdari ve işçi personeline, Meclis üyelerine, Genel Sekreter Kuşoğlu’na katkı ve emeklerinden ötürü teşekkür ettiler.Daha sonra İl Müftüsü Aydın Yığman eşliğinde okunan dualarla asfalt sezonu açılışı gerçekleştirildi. Program, Kızılcıkdere-Deveçatağı yol üzerinde kesilen kurban ile sona erdi. Böylece asfalt ekibi bismillah diyerek çalışmaya başladı ve sezonu açmış oldu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. her yeri asfalta betona boğarken doğa sellerle intikam alır oldu. kaç kilometre asfalt attığın övünülecek hale gelmekten çıkmalı.