Yeni Yıla Coşkulu Karşılama

Kırklareli 2022 yılını Özgürlük ve Demokrasi meydanında coşkulu bir kutlamayla karşıladı. Kırklareli Belediyesi’nin organize ettiği konser programını izleyen Kırklarelililer saatler gece yarısını gösterirken hep bir ağızdan geriye doğru saydılar ve yeni yıla coşkuyla girdiler. Kırklareli Belediye Başkan Vekili Ali Gökçen ve Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Bölükbaşı, 2022 Yılının Kırklareli ve Ülkemiz için her zamankinden önce sağlık dolu günlerin geri geleceği, savaşların sosyal ve ekonomik sıkıntıların son bulduğu bir yıl olmasını temenni ettiler…

Kırklarelililerin birçoğu yeni yılı evde karşılarken, yine birçoğu da dışarıda 2022 yılına “Merhaba” dedi. Hava sıcaklığının da uygun olması, çok soğuk olmaması vatandaşların eğlence mekanlarını doldurmasının yanı sıra, bir yılbaşı klasiği olan Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'na da yoğun bir katılım sağlanmasına olanak sağladı.
Kırklareli Belediye Başkanlığı’nın 2022 Yılbaşı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Yerel Sesler Yerel Nefesler" temalı konser ve gösteri programı, uzun bir aradan sonra Kırklarelilileri çoşku ve heyecanla Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda biraraya getirdi.
İçinde bulunduğumuz ve tüm Dünya ile Ülkemizi geçen süreçte derinden etkileyen Covid-19 pandemisinin son bulması adına tek yürek dileklerini ileten Kırklarelililer, yaklaşık 3 saatlik süre içerisinde birbirinden farklı grupların sahnelediği konser, dinleti ve dans gösterileri ile unutulmaz ve keyifli dakikalar yaşadılar.
Kırklareli Belediye Başkan Vekili Ali Gökçen ve Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Bölükbaşı, 2022 Yılının Kırklareli ve Ülkemiz için her zamankinden önce sağlık dolu günlerin geri geleceği, savaşların sosyal ve ekonomik sıkıntıların son bulduğu bir yıl olmasını temenni ettiler…
Kırklareli Belediyesi’nin organize ettiği konser programını izleyen Kırklarelililer saatler gece yarısını gösterirken hep bir ağızdan geriye doğru saydılar ve yeni yıla coşkuyla girdiler. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol