“Yeni Yıl Dilekleri Gerçek Olsun”

Dünya Değişim Akademisi’nin Aralık ayındaki “Uluslararası Farkındalık Festivali” kültür-sanat şehri Eskişehir’de 23- 24 Aralık’ta yapılacak.

Her ay ülkemizin özgün, farklı bir cennet köşesinde yapılan Farkındalık Festivalleri ile dünyada bir ilke imza atan Dünya Değişim Akademisi etkinliklerine, Trakya'dan, yurt içi ve yurt dışından yüzlerce kişi katılıyor.
23-24 Aralık’ta doğanın kalbinde, yemyeşil bir çevre içinde dinlenmek ve yenilenmekisteyenlere uygun tasarlanmış olanTasigo Hotel Eskişehir Termal’deki“Farkındalık Festivali” 2 gün sürecek. Enerji merkezlerini arındırmaya ve aktifleştirmeye yönelik 4 özel çalışmada özgüven, yaratıcılık, içsel güç ve saf sevgi enerjileri güçlenecek. Ayrıca nefes, biyoenerji, konsantrasyon, gevşeme, vücut çalıştırma uygulamaları ve İnteraktif Söyleşi – Tüm Sorulara Cevaplar ile toplam 9 farklı seans yapılacak.
Sunulan özel çalışmalarla;
Nefes çalışmaları ile akciğerlerin arındığını, tüm vücudun canlanıp bol oksijenle şarj olduğunu,
Biyoenerji çalışmaları ile negatif enerjinin boşalıp enerji alanınızın ve vücudunuzun güçlendiğini,
Vücut çalıştırma teknikleri ile vücudun her kasının çalışıp, rahatladığını, ağrıların azalıp bedeninizin hafiflediğini ve gençleştiğini,
Konsantrasyon uygulamaları sayesinde odaklanmanızın güçlenip, iş hayatınızdaki veriminizin arttığını,
Gevşeme çalışmaları ile stres, uykusuzluk, zihinsel ve bedensel geriliminizin azaldığını,
Enerji merkezi çalışmaları ile sağlık sorunlarınızın azaldığını, zihinsel, fiziksel ve ruhsal bütünlüğe eriştiğinizi deneyimleyeceksiniz.
Detaylı bilgi için; www.festivalbudur.org

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol