Yeni Otobüs Terminali Bugün Hizmet Vermeye Başlıyor

Yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemelerinin de hazır hale getirilmesiyle birlikte Yeni Şehirlerarası otobüs terminali bugün kapılarını açıyor. Otobüs firmalarının sabahın ilk saatlerinden itibaren hizmet vermeye başlamasının akabinde saat 14.00’da resmi açılış töreni gerçekleştirilecek. Atatürk Mahallesinde inşa edilen yeni otobüs terminali, yakın dönem belediye başkanı adaylarının modern Pazar Yeri ile birlikte en önemli seçim vaatleri arasında yer alıyordu.

Uzunköprü’de bazı kesimlerce ilçenin en önemli sorunlarından birisi olarak kabul edilen yeni ve modern şehirlerarası otobüs terminaline nihayet kavuşuyor. Geçtiğimiz Eylül ayında inşaatına başlanan ve kısa süre önce çevre ve yol bağlantılar tamamlanan yeni terminal bugünden itibaren Uzunköprülülere hizmet vermeye başlayacak. Bugün saat 14.00’da resmi açılış töreninin yapılacağı terminal alanında açılışa çok sayıda misafirin katılım göstermesi bekleniyor.

BAŞKAN BECAN, “VERİMLİ VE
KOLAY ULAŞIMA KATKI SUNACAK”

Proje ile ilgili olarak daha önce yapmış olduğu değerlendirmede konum olarak Uzunköprülülere kolaylık sağlayacak bir yer belirlediklerini söyleyen Başkan Becan, “Yeni Şehirlerarası Terminalimizin konumunu vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak ve tesisimizin verimliliğini arttırmak adına her ayrıntıyı düşünerek belirledik. Artık Uzunköprülülerin şehirlerarası ulaşım süreci çok daha kolay ve verimli bir hale gelecek. Her detayı düşündüğümüz projemiz, inşa edildiği bölgeye can verecek, trafik sorununu bitirecek ve güvenli ulaşımı üst seviyeye çıkaracak. Boyutu, imkânları ve konumu neticesiyle çeşitli yetersizliklere ve sıkıntılara sebebiyet veren eski otogar alanını yeni projelerimizde değerlendireceğiz. Yeni projelerimiz için takipte kalın” ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol