“Yeni Nesil Tarımsal Üretime Katkı Sunacağız”

Türk Traktör, ülkemizde ürettiği gücü ile lider yeni nesil ‘Yerli Dev’ New Holland TR6 Serisi’ni yeniledi. Yeni kabin ve kaporta tasarımı, daha çevreci emisyon değerlerine sahip Stage 5 motoru ve ileri teknoloji donanımlarıyla Yeni New Holland TR6s, serisini Edirne bayisi Kılıçlar Traktör tarafından çiftçilere tanıtıldı. Edirne Tayakadın mevkiinde gerçekleştirilen lansman programında konuşan yatırımın sahibi Uzunköprülü iş insanı ve Uzunköprü Ziraat Odası Başkanı Yıldız Kılıç, “Yeni nesil modern tarımsal üretime katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Türk Traktörün Edirne bölge bayisi olan Kılıçlar Traktör Perşembe günü gerçekleştirdiği iki(2) dönüm alanda bin 200 metrekare kapalı alanda servis, satış hizmeti ve yedek parça satışı ile ürünlerini yeni dev traktörlerini çiftçilere tanıtarak ilk satışlarını da gerçekleştirdi. Kılıçlar Traktörün açılışına Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı, Uzunköprü’den ve diğer ilçelerden gelen misafirler ile çok sayıda çiftçi katıldı. Türk Traktörün Türkiye’de bulunan 110 bayisinden birisi olduğunu ve bugün de ürün yelpazelerini tanıtmak için toplandıklarının altını çizen Yıldız Kılıç şunları kaydetti,

“2003 yılında ikinci el traktör satışı ile başladıklarını ve 2010 yılından itibaren CASE olarak başladık. Ayni yıl içerisinde Türk Traktör ailesinin bir bayisi olarak çiftçimize hizmet vermeye başladık. 2015 yılında New Holland Bayisi olarak devam ediyoruz. Geçen zaman içerisinde bugün hizmet kervanımıza bundan sonra satış, servis ve yedek parça hizmetlerini de ekledik. Bundan sonra üreticimiz Türk Traktörün New Holland bayisi Kılıçlar Traktöre gelerek istediği model traktörü seçerek sahip olabilecek. İlerleyen zamanda traktörün arızasını burada serviste giderebilecek, Çiftçimizin traktörü tarlada dahi kalsa ekibimiz yerinde çözüm üretmek için çalışacak”.
“YENİLİKLERİ ÇİFTÇİMİZLE
BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kılıç açıklamasının devamında çiftçilere yenilikçi ürünlerle buluşturmaya devam edeceklerini belirterek,

“Çiftçilerimiz burada Kılıçlar Traktör geldiği zaman, ihtiyacı olan traktör modelini bulabilecek. Arızası varsa arızasını giderebilecek. Yedek parça anlamında A'dan Z'ye bölge bayisiyiz. Servisimizde 6 kişi, yedek parçamızda 2 kişi, satış tarafımızda 3 kişi istihdam edilecek. Türk Traktör, Türk çiftçisine sadece bugün değil, çok eskiden beri eski yıllara dayalı, yani Türkiye'ye ilk çiftçeker traktörü getiren, Türkiye'ye ilk çeltik biçerdöverini getiren, kurutmayı getiren, lazer tesfiyesini getiren, çeşitli tarım aletlerini yenilikçi olarak Türk çiftçisiyle buluşturan bir şirket. Biz de onların bayiiyiz. Bugün burada yeni model traktörlerimizin lansmanını yaptık.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol