Yeni Kütüphane bir ay içinde hizmete giriyor

Tarihi Gar Binasında devam eden restorasyon çalışmaları ile İl Nüfus Müdürlüğü’ndeki tadilatı inceleyen Kırklareli Valisi Osman Bilgin son olarak yeni Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde gördü. Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kütüphanenin 1 ay içerisinde hizmete gireceğini söyledi. 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, ilimizde devam eden projeleri yerinde inceledi.Vali Bilgin ilk olarak İl Özel İdaresi tarafından restorasyonu devam eden tarihi Gar Binasını gezerek incelemelerde bulundu.Tarihi Gar Binasındaki incelemelerinin ardından Vali Bilgin,İçişleri Bakanlığının “Turuncu Ofis” projesi kapsamında, yenilenerek en kısa sürede Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti ile hizmete girecek olan İl Nüfus Müdürlüğünde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Vali Bilgin, son olarakmodern binası ile hizmete girecek Yeni İl Halk Kütüphanesini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgiler alarak, ilimize kültür alanında çok olumlu katkıları olacak yeni kütüphanenin 1 ay içinde halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol