“Yeni Kırklareli için hedef 2019”

Adalet ve Kalkınma Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın Başkanlığında 22 Mart Perşembe günü saat 13.30’da AK Parti Genel Merkez Binası’nda Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı yapıldı. Toplantıda yönetim, belediyecilik hizmetleri ve yeni Kırklareli için neler yapılacağı görüşüldü.

22 Mart Perşembe günü Adalet ve Kalkınma Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın Başkanlığında Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı yapıldı. Yapılan Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı’na AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanı Mehmet Çiler, İl Genel Meclisi Grup Başkanı Nihat Sağlam katılım gösterdi. 13.30’da AK Parti Genel Merkez Binası’nda başlayan toplantıda yönetim, belediyecilik hizmetleri ve yeni Kırklareli için yapılacak yatırımlar ve hizmetler konuşuldu.
AK Parti'nin Kırklareli'ndeki hedefi
AK Belediye
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Kırklareli'nde belediyeciliğin nasıl daha iyi yapılacağını dümeni ele alarak göstereceklerinin altını çizdi. Çiler, "Genel Merkez, Kırklareli’ni AK Belediye nasıl alır diye çeşitli çalışmalar yaptı. İl merkezli olarak bakılan projede, 81 ilin içinde daha önce Ak Belediye ile tanışmamış olan ve belediyeyi almaya yakın olunan iller ile ilgili yapılan bir program" sözlerini dile getirdi.
“Kırklarelililere hak ettikleri hizmeti
sağlamak istiyoruz”
Çiler; “Hedefimiz 2019. Her zaman söylediğimiz gibi hedefimiz Kırklareli’nde ki başka Merkez olmak üzere bütün ilçe ve belde belediyelerini almak istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu çerçevede gelişiyor. Kırklareli daha kaliteli daha güzel hizmetleri hak ediyor. Biz AK Belediyeciliği Kırklareli’ne getirerek Kırklarelililere hak ettikleri hizmeti sağlamak istiyoruz. Başka bir derdimiz yok tek derdimiz Kırklareli ve saygıdeğer vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması” diye konuştu.
“2019 yılında hem Kırklareli’nin hem de Türkiye’nin kaderini belirleyeceğiz”
2019 yılının önemi hakkında konuşan Başkan Çiler; “AK Parti kurulduğu günden beri her girdiği seçimi tek başına iktidar olarak tamamlamıştır. Bu da halkımızın bize ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a güvenin açık bir kanıtıdır. Ama 2019 şimdiye kadar seçimlere girdiğimiz en önemli yıl olacak. Gerçekleşecek 3 önemli seçimle hem Kırklareli’nin hem de Türkiye’mizin kaderini belirleyeceğiz. Bu yüzden seçim çalışmalarına daima yarın seçim olacak şekilde devam ediyoruz. Bizleri diğer siyasi hareketlerden ayıran en önemli özelliğimiz bu” ifadelerini kullandı.
“İlçe başkanlarımız ve yönetimleri
2019’a daha hazır”
AK Parti İlçelerinin 2019’a hazır olduğunu söyleyen Çiler “Hem genel seçimlerde başarılı bir netice alınacağına inanıyorum. Trakya bölgemiz inşallah bu dönem AK Parti’nin yüzünü güldürecek. Seçilen kadrolarımızla diri canlı çalışkan ekipler oluşturduk. Herkes taşın altına elini koydu. Malumunuz demokrasilerde muhalefetler olur ancak seçimlerden sonra herkes partinin büyümesi ve gelişmesi için çalışır. Biz aldığımız bilgiler neticesinde bunun uygulandığını görüyoruz” dedi.
“AK Parti bir Halk Hareketidir”
Dünya’nın gözlerinin Türkiye’de olduğunu vurgulayan Alper Çiler, “Malumunuz şu anda sınır ötesi bir harekat mevcut. Dünyanın gözleri bizim üzerimizde. Türkiye’nin gelişmesini istemeyen devletlerin de gözüne batmaktayız. Türkiye’nin büyümesi için AK Parti’nin de büyümesi gerekiyor. Çünkü AK Parti bir Halk Hareketidir. Ülkemiz yapılan yeniliklerle ve yapılan yeni çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktadadır. Malumunuz şu anda bizim en önemli mücadelemiz paralel yapıyla ve terörledir. Ülkemizin gelişmesini istemeyen şer güçler de bu oluşumlarıdesteklemektedirler” şeklinde konuştu.
“Şimdi Türkiye Hazır, Şimdi Kırklareli
2019’a hazır”
İstişare toplantısında konuşan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, güçlü bir Türkiye için hazır olduklarını dile getirdi.“Mutlaka 2019 seçimlerinde bütün belediyelere AK Parti damgasını vurmamız gerekiyor. Alper Başkanımızın da dediği gibi 2019 yılındaki seçimlerde Kırk Şehitler Tepesi’ne bayrağımızı dikeceğimize inanıyoruz” dedi.
“Biz gücümüzü 15 Temmuzda gösterdik”
El ele verdikleri zaman her şeyin üstesinden geldiklerini belirten Misolmaz “Yunus Emre’nin dediği gibi gönüller yapmak için geldik. Partimiz her türlü vatandaşa kapılarını açmış ve onları dertlerini dinlemiştir. Biz burada Allah rızası için varız. El ele verelim. 2019 seçim sürecini güzel sonuçlar ile geçireceğiz Allah’ın izni ile. Halktan hiçbir zaman kopmadık ama her zamankinden daha fazla halkın içinde olacağız” şeklinde konuştu.
“2002 yılından bu yana büyük
başarılar elde ettik”
2002 yılından bu yana büyük başarılar elde edildiğini dile getiren Selahattin Minsolmaz, “AK Parti teşkilatları, üye, sandık ve mahalle yönetimlerimiz, ilçe, il, kadın ve gençlik, belediye ve genel merkez teşkilatlarımız ve milyonlarca seçmenimizle birlikte aziz milletimize karşı sorumluluk duygusundan, hizmet akdinden bir an bile vazgeçmemiştir. AK Parti, 3 Kasım 2002'den itibaren girilen her bir seçim, gerçekleştirilen her bir referandumda milletle sözleşmesini tazelemiştir” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Halka karışmalısınız 26 Mart 2018 Pazartesi 01:37:42

    Sizi seviyoruz ama bu salon beyfendisi havasından biraz sıyrılmalı ve halkın arasına daha fazla katılmalısınız. Bu il ilçe başkanlarınız için de geçerli. Ben needeyse tüm Kırklareli'de onlar kazandığı halde ana muhalefetin teşkilatlarını her yerde görüyorum. Hiç rehavet duymadan ve her fırsatı değerlendirerek halkın nabzını yakalayabiliyorlar. Trakya insanı Anadolu seçmenine benzemiyor ve sizler buna göre refleks geliştiremiyorsunuz bir türlü. Yoksa kimse çoğu yerdeki belediyecilikten ya da belediyenin yöneticilerinden memnun değil. Ama yine de oy verenlerin siyasi inadını aşacak kadar onlara yaklaşamıyorsunuz.

  2. pamuk premses ve 7 cüceler...

  3. Kayınçosu fotodan içerde Ben ayrıldım onlardan diyor yersen

  4. bunlardan hiç bir cacık olmaz

  5. Fotoğraf bile yılgın 16 Eylül 2018 Pazar 10:37:06

    Fotoğraftan bile yılgın enerjisiz bir ifade yansıyor. Nasıl olacak o iş ?

  6. Bunca yıldır CHP yönetiyor bu şehri. Köy gibi bir ilimiz var. Bu sınır şehrine yenilik geriyor. CHP kendi içinde düzgün bir yönetimi YÖK. Bence AKP belediyeciliği denenmeli.