Yeni Eğitim-Öğretim Yılı öncesi hazırlıklar görüşüldü

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlamasına kısa süre kala, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, ilimizdeki Okul Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile toplantı yaptı. 22-23 Ağustos 2016 tarihlerinde gerçekleşen toplantıda; okulların eğitim-öğretime hazır hale getirilmesi hususunda alınacak tedbirler görüşüldü

19 Eylül 2016 tarihinde başlayacak olan 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı öncesinde Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, ilimizdeki Okul Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile bir araya geldi.
İl Müdürü Murat Aşım, 22 Ağustos 2016 Pazartesi günü Merkez ilçedeki tüm okul kurum müdürleriyle, 23 Ağustos 2016 Salı günü ise Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde tüm ilçe Milli Eğitim Müdürleri’nin katılımlarıyla toplantı yaptı.
Aşım gerekli
tedbirlerin
alınmasını istedi
Aşım toplantıda; okul ve kurumlarca alınacak emniyet ve güvenlik tedbirleri hakkında bilgi verdi. 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı için okulların eğitim-öğretime hazır hale getirilmesi, eğitimin aksatılmadan sürdürülebilmesi, eğitim hizmetlerinin sağlık şartlarına uygun, etkili, verimli ve zamanında gerçekleştirilebilmesi için fiziki alt yapı eksikliklerinin giderilmesi, iç ve dış tadilat bakım ve onarımlarının yapılması ve okullar eğitim öğretime başlamadan bütün hazırlıkların bitirilmesi hususunda gerekli tedbirlerin alınmasını söyledi. Toplantıda ayrıca; TEOG, LYS-YGS başarıları, Destekleme ve Yetiştirme Kursları hakkında değerlendirilmeler yapıldı.
Yapılan değerlendirmelerin ardından, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi ile ilgili okul ve kurum müdürleri ile ilçe milli eğitim müdürleri talep ve önerilerini dile getirdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol