Yeni Devlet Hastanesi Pazartesi günü hizmete giriyor

Kırklareli Yeni Devlet Hastanesi 16 Ocak Pazartesi gününden itibaren      hizmet vermeye başlıyor. Halkın uzun zamandır beklediği ve dedikodular halinde yayılan asılsız haberlere meydan vermeyen Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, ACİL Poliklinik dâhil bütün servislerin 16 Ocak Pazartesi gününden itibaren yeni hizmet binasında hastalarını kabul edeceğini açıkladı. Hastanenin bitmiş halini basın mensuplarına tanıtan yetkililer; 16 Ocak Pazartesi gününden itibaren tüm servislerin Yeni Kırklareli Devlet Hastanesi’nde hizmet vereceğini belirtti.

Uzun zamandır merakla beklenen ve halk arasında dedikodulara yol açan Kırklareli yeni Devlet Hastanesi Pazartesi günü hizmete giriyor. Halkın merakla beklediği otel niteliğinde ki lüks hastane Pazartesi günü kapılarını açıyor.
ACİL Polikliniği başta olmak üzere tüm birimlerin 16.01.2017 tarihinde yeni hastanede hizmet vereceği açıklandı. ACİL Polikliniğinin, Vatandaşların mağdur olmamaları için Çarşamba gününe kadar eski yerinin de açık tutulacağı açıklandı. Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamada; Sağlık Bakanlığının talimatları doğrultusunda Kırklareli’nde yapılan Kırklareli Devlet Hastanesi hizmete hazır hale getirildiği, Kırklareli Devlet Hastanesi’nin 16 Ocak Pazartesi gününden itibaren yeni yerinde hizmet vereceği ve konuyla ilgili 12 Ocak 2016 Perşembe günü saat 15.00’da Kırklareli’nde bulunan Ulusal, Yerel basın mensupları ve halk için bilgilendirme toplantısının yapılacağı kaydedildi. Kırklareli Devlet Hastanesi’nin yeni yerinde yaptığımız incelemeler sonucunda kaydedilen bilgiler; “Kırklareli Devlet Hastanesi’nin yeni yerine taşınma süreci başlamıştır.
Bu süreç 16 Ocak Pazartesi günü tamamlanacaktır. Şuanda pek çok cihazın kurulumu tamamlanmıştır. Hafta sonuna kadar tüm taşınma işlemleri gerçekleştirilecek olup, Pazartesi günü itibari ile hizmetler burada başlayacak.
Taşınma sürecinde tüm personel 7/24 mesai gözetmeksizin özveri ile çalışmaktadır. Bu geçiş sürecinde olabilecek aksaklıklardan dolayı halkımızdan hoşgörü bekliyoruz.
Önceliğimiz hastalarımıza daha kaliteli hizmet sunmak ve hem hastalarımızın hem de çalışanlarımızın memnuniyetlerini artırmaktır” şeklinde oldu. Açıklamanın sonunda Kırklareli Devlet Hastanesi’nin eski yerinde sadece 16 Ocak Pazartesi, 17 Ocak Salı, 18 Ocak Çarşamba günleri olası mağduriyetlerin yaşanmaması için hizmet verilmeye devam edileceği, bu sürenin ardından acil servisinin Kırklareli Devlet Hastanesi’nin yeni yerinde hizmet veremeye devam edeceği kaydedildi. Olası mağduriyetlerin önüne geçmek için vatandaşları tekrar tekrar uyaran Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 16 Ocak Pazartesi gününden itibaren hastaların yeni Devlet Hastanesi’nde kabul edileceğini açıkladı...

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kırklareli sonunda yeni devlet hastanesine kavuşuyor. Hayırlısı olsun

  2. yarım yamalak açılınca iyi mi oldu? bayramlık elbise mi bu kardeşim aceleye getirildi bu kadar. personel de şikayetçi bu el yordamı işten. bir de çaymatikten çay içmeye gelen meraklı getto sakinleri ve dıpısssssss sesiyle yeni alemlere açılan pnömatik hattına kitli fantastik kitle. bu son ikisi kaça maloldu acaba?