Yeni Bir "YAŞAM"a "UMUT"la başladılar

Önadım Medya Grubu eski çalışanlarından Umut Evren, hayatını Yaşam Akgün ile birleştirdi. 17 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 20.00'da Öğretmenevi'de başlayan Kına Gecesi'nde, çiftin nikahı kıyıldı. 18 Ekim 2015 Pazar günü saat 19.30'da Kırklareli Esnaf Sanatkarlar Odası Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün törenine çiftin arkadaşları akrabaları ve tüm sevenleri katılım gösterdi.

Gelen misafirleri kapıda mutlu çiftin aileleri karşılayarak, ilk olarak tebrikleri kabul etti. Çiftin belirdiği dans müziğinin çalması ile birlikte salona giren giriş yapan Umut ve Yaşam, meraklı gözler eşliğinde ilk dansını yaptı. Dansın ardından pastanın ilk dilimini birbirleriyle paylasan Umut ve Yaşam çifti, hayat boyu devam edecek paylaşımlarına daha düğün gününden başlamış oldular. Kesilen düğün pastası ile mest olan çift, takı töreni için yerini alırken, dört dörtlük olan organizasyonda takı esnasında bir müzik dinletisi de sunuldu. Takı töreninin ardından içeri giren çift arkadaşları ve misafirleri ile tebrikleşti.
Yoğun bir katılımın olduğu düğünde dansı yapan çifti davetlilerde yalnız bırakmadılar. Düğündeki organizasyon gecenin sonuna kadar ayni titizlikle yürütülürken gelen davetliler şıklık konusunda adeta birbirleri ile yarıştılar. Oyun havaları ile çift ve davetliler piste çıkarak bu mutlu günü en güzel şekilde geçirdiler. Gecenin geç saatlerine kadar süren masal gibi düğünde davetliler çifte "Ömür boyu mutluluklar", "Bir yastıkta kocayın" gibi temennilerini ileterek, düğün salonundan ayrıldılar. Bu arada çifti kutlayanlar arasında CHP Kırklareli Milletvekili adayı Turabi Kayan da yer aldı.
Bizler de Önadım Medya Grubu olarak yeni evlenen Umut ve Yaşam çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol