Yazılım eğitimine yoğun ilgi

Google Developer Group Kırklareli topluluğu Flutter ile mobil uygulama geliştirmeye başlamak isteyenlere yönelik olarak, başlangıç seviyesinde bir eğitim gerçekleştirdi. Yazılım eğitimine öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.

Google Developer Group Kırklareli tarafından Flutter ile mobil uygulama geliştirmeye başlamak için harika bir fırsat sunuldu. 22 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 10.00 ile 13.00 arasında eğitmen Tamer Eratik tarafından Kırklareli Gençlik Merkezi’nde katılımcılara eğitim verildi. 

Yapılan bilgilendirmede GDG Kırklareli’nin bilgiyi ve deneyimlerini paylaşmak için bir araya gelen bir grup meraklı geliştirici topluluğu olduğu ifade edildi.
Açıklamada, Google Developer Group Kırklareli’nin amacının geliştirici ekosistemi oluşturmak için Kırklareli'ndeki tüm geliştiricileri bir araya getirmek olduğunu ve geliştiriciler için eğitimler, buluşmalar ve çalışma atölyeleri gibi etkinlikler düzenleyecekleri kaydedildi.
Bu çerçevede öğrenciler söz konusu eğitime büyük ilgi gösterdiler. Bu tür buluşmaların önümüzdeki süreçte de devam edeceği belirtildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol