Yatırım seferberliğine bir destek de Şeker'den geldi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nın Volkswagen’in Türkiye yatırımının Kırklareli'nde gerçekleşmesi yönündeki
çabalarına bir destek de ilimiz Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker'den geldi. Yatırımın Kırklareli'ne
gelmesi halinde, İlin büyük kazanımlar edineceğini ifade eden Şeker; "El ele, omuz omuza verirsek, Kırklareli kazanır" dedi...

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, Alman Otomotiv Devi Volkswagen’in Türkiye’ye yapmak istediği 1.3 milyar Euro’luk yatırımı Kırklareli’ye kazandırmak için tüm Kırklareli halkını Yatırım Seferberliği’ne çağırmış, Volkswagen’e ilimizi tanıtan bir sunum yazısı gönderdiklerini ifade etmişti.
Bunun üzerine Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, ayrıca Şoförler Odası Başkanı Ali Fuat Şeker'den bu seferberlik çağrısına destek geldi. Şeker, Ilık'a çabalarından dolayı teşekkür ederken, tüm Kırklareli halkına da çağrıda bulundu.
Ali Fuat Şeker açıklamasında şunları kaydetti; "Alman Otomotiv devi Volkswagen'in Türkiye’ye yapmayı planladığı 1.3 milyar Euro’luk yatırım ile ilgili olarak haberleri bizler de çok büyük bir dikkatle izliyoruz, takip ediyoruz. Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak, söz konusu yatırımın ilimizde gerçekleşmesi adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bizler, gerek yapısı, gerek konumu itibari ile bu yatırım için en uygun bölgenin Kırklareli olduğunu inanıyoruz. Elbette böyle bir yatırımın hayata geçmesi demek, kentin inanılmaz kazanımları olacağı anlamına da gelmektedir. İstihdam ve ekonomik gelişim açısından bu yatırımı ilimiz için son derece önemli bir fırsat olarak görmekteyiz. Dolayısıyla bu fırsatı kaçırmamalı, yatırımın Kırklareli'nde gerçekleşmesi adına tüm kurumlar, STK'lar, yerel yönetimler, Odalar ve de elbette siyasiler el ele omuz omuza vermelidirler."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol