“Yaşlılarımız bizlere ışık tutan bireylerimizdir”

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, bizlere ışık tutan ve bu günü borçlu olduğumuz yaşlılarımıza sahip çıkma ve korumanın hepimizin asli görevi olduğunu söyledi.  

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Vali Çiftçi açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olmakla birlikte, bilgi ve tecrübeleriyle bizlere yol gösteren geleceğimize ışık tutan bireylerdir.
Bugünümüzü borçlu olduğumuz büyüklerimize sahip çıkmak, korumak hepimizin asli görevlerinin başında gelmelidir. Bizleri büyük bir özveri ile yetiştirip bugünlere getiren yaşlılarımız dünün gençleri, bugünün yaşlıları olarak bizim hayatımızda ve gönlümüzde özel bir yere sahiptirler.
Onlara hassasiyetle yaklaşmak, toplumda hak ettikleri yeri sağlayarak kendilerine bu duyguyu hissettirmek hem fert, hem de devlet olarak en öncelikli görevlerimizdir.
Toplumumuzda kültürümüzden kaynaklanan kuvvetli aile bağları nedeniyle çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse yaşlılarımız da bizim için o kadar önemli ve değerlidir. Bu duygularla değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, hayatlarının bundan sonrasını sağlıklı ve mutlu geçirmeleri temennisi ile minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol