Yaşasın 1 Mayıs

Emekçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs, kutlanmaya başlandığı 1890 yılından itibaren barışa, özgürlüğe ve adalete çağrı yapan bir bayram olmuştur. Eşit ve adil bir dünya özlemi taşıyan 1 Mayıs, işçi ve emekçilerin yüzyıllardır sürdürdüğü hak arama mücadelesinin sembolüdür. Yıllardır meydanlarda büyük bir coşku içerisinde kutlanan, emekçilerin taleplerini dile getirdiği 1 Mayıs, ne yazık ki bu yıl da tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını gölgesinde kutlanmaktadır. Bu salgın bizlere emeğin en yüce değer olduğunu ve dayanışmanın önemini bir kez daha göstermiştir. Nasıl ki dünyada her şey emeğin ürünüyse, küresel salgınla mücadelenin kahramanları da emekçilerdir ve kuşkusuz ki geleceğe güvenle bakabildikleri güzel bir yaşamı hak etmektedirler. 


Önadım Medya Grubu olarak ülkemizin kalkınmasına ve büyümesine alın teriyle güç veren tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü (İşçi Bayramı) kutluyor, bu anlamlı günün bu zor günlerimizde de dayanışma ve birlik-beraberlik ruhu içerisinde geçmesini temenni ediyoruz.”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. --Firavun:"Tekrar dünya saltanatı için en güzel zamanı seçmişiz doymaz hanım" --Mumya:"Hem de köleliğe en yatkın milleti de zorba efendim"