Yaşanan elektrik kesintileri isyan ettiriyor

Kırklareli genelinde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları ve esnafı isyan ettirdi. İş yerlerinde ve evlerde elektronik cihazlar, yaşanan kesintiden dolayı arızalanırken, vatandaş yetkililere ulaşamamaktan, çözüm bulunamamasından dert yandı

Kırklareli’nde bitmek bilmeyen elektrik kesintileri artık vatandaşı isyan noktasına getirdi. Dün saat 17.00 civarında birden bire giden elektriklerin ardından yaklaşık yarım saat sonra gidip gelmeye başlayan enerji yüzünden, ev ve iş yerlerindeki elektronik cihazlar arızalandı. Vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda; “Elektrik kesintileri çok sık oluyor. Önemli işlerimiz oluyor. Kesintilerden dolayı işlerimizi yapamıyoruz. Evlerde kombilerden tutun da pek çok cihazımız elektrikle çalışıyor. Böyle ansızın ve kötü olmayan havalardaki kesintilerin sebepleri ne olabilir ki? Sürekli bitmek bilmeyen bakım mı yapılıyor? Eve jeneratör mü almalıyız? Hava muhalefeti dolayısıyla olan kesintilere yapacak bir şey yok tabi ki.

Ancak kesintiye sebep olacak kadar bir şey yokken neden böyle kesintiler oluyor. Telefon edip derdimizi anlatmak istiyoruz ancak karşımıza muhatap bulamıyoruz. Telefona çıkanlar da bize söylenen neyse biz de sizlere onu söylüyoruz diyorlar. Nasıl bir durumsa ne kesintinin sebebini doğru düzgün öğrenebiliyoruz ne de karşımızda bir muhatap bulabiliyoruz” sözlerini dile getirdiler. 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Elektrik ve beyaz eşya satışlarını katlamak için "trafoları kedilemek" bilinen kapitalist oyunlardan biridir. "Biz de bilmiyoruz"cu marko paşalar da "yapay zeka devri" klonlarıdırlar.