“Yaşama Şansı Olmadı Ama Yaşama Umut Oldu”

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yüksekten düşme hikâyesi ile genel durumu kötüleşen Hasta, organlarını bağışlayarak yeni hayatlara umut oldu.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yüksekten düşme hikâyesi ile genel durumu kötüleşen Hastanın, organlarını bağışladığı açıklandı. 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftasında, ‘yaşama şansı olmadı ama yaşama umut oldu’ başlığıyla resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklamada bulunan Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü 3-9 Kasım Organ Bağışı haftasından Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yüksekten düşme hikâyesi ile genel durumu kötüleşen Hastanın, organlarını bağışlaması üzerine yeni hayatlara umut olduğunu vurguladılar. Nâkilin işlemleri için takipte olan Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, “ Organ Bağışı haftasında böyle bir olaya tanıklık etmek bir yandan bizi sevindirdi, genç hastamız Bahtiyar kardeşimizi kaybetmek ise bir yandan hüzünlendirdi. Allah Bahtiyar kardeşimizin mekânını cennet eylesin. Aileyi bu kararları için kutluyor, Yüce Allah’tan sabır diliyorum,” açıklamalarında bulundu.
Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapmış oldukları açıklamada: “3-9 Kasım Organ Bağışı Haftasında yaşama şansı olmadı ama yaşama umut oldu. Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yüksekten düşme hikâyesi ile genel durumu kötüleşen Hasta, organlarını bağışlayarak yeni hayatlara umut oldu. Nâkilin işlemleri için takipte olan Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, “ Organ Bağışı haftasında böyle bir olaya tanıklık etmek bir yandan bizi sevindirdi, genç hastamız Bahtiyar kardeşimizi kaybetmek ise bir yandan hüzünlendirdi. Allah Bahtiyar kardeşimizin mekânını cennet eylesin. Aileyi bu kararları için kutluyor, Yüce Allah’tan sabır diliyorum. Organların nakledileceği hastalarımıza da şifalar diliyorum. Eşsiz gayretleri için sağlık personellerime ayrıca teşekkür ediyorum,”ifadelerine yer verdiler. (B.Çelik)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol