Yangın mağduru Balcı ailesinin yeni evlerinin inşaatı devam ediyor

Kırklareli’nin İnece Beldesinde geçtiğimiz günler yangında evlerini kaybeden Balcı ailesine Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in talimatıyla başlanan yeni evlerinin inşaatı devam ediyor.

İnece beldesinde ikamet eden Yasin Balcı ve ailesinin evleri yangın sebebiyle kullanılamaz hale gelmişti. Kırklareli Valisi Osman Bilgin üzücü olay üzerine harekete geçerek ihtiyaç sahibi aileninbarınabilmesi için devletin imkanlarını seferber etti.İlgili kuruluşlara verilen talimatlar ile ailenin ikametlerinin bahçesinde geçici bir barınma alanı tahsis edildi.
Vali Bilgin tarafından yangın mağduru Balcı ailesine sözü verilen yeni evlerinin inşaatına ise başlandı. Yeni evin inşaat çalışmalarının ise hızla devam ettiği bildirildi.
Vali Bilgin, “Yangın mağduru Yasin Balcı ve ailesi için devletimiz tüm imkanlarını seferber etmiş olup, ülkece zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde Balcı ailesi için başlatılan yardım kampanyasına katılarak yangında yuvalarını kaybeden ailemizin yaralarını birlikte daha çabuk sarabiliriz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol