Yamaner; “Artık bu ülkeye bir kadın eli değmeli”

İYİ Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner ve partililer dün Önadım Gazetesi’ni ziyaret ettiler. Yamaner yaptığı açıklamada; “Erken seçim olacakmış gibi hiç durmaksızın çalışıyoruz. Yapılacak seçimlerden İYİ Parti olarak anlımızın akıyla çıkacağımıza yürekten inanıyoruz. Genel Başkanımızın önderliğinde ve liderliğinde bugün bir seçim var dendiğinde partimiz hazırdır. Bizler İYİ Parti olarak artık bu ülkeye bir anne şefkatinin, bir kadın elinin değmesinin zamanı geldiğini düşünüyoruz” dedi…

İYİ Parti Kırklareli teşkilatı dün gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Kısa bir süre önce Genel Merkez tarafından Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Kürşad Yamaner, Merkez İlçe Başkanı Nagihan Alpsoy Özçelik, Merkez İlçe Sekreteri Gülşen Geres, Kadın Politikaları Başkan Yrd. Nurcan Uz, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri; Melek Toklucu Yenici, Çiğdem Özkan Bahçıvanoğulları, Burcu Çelebi ve Gülferah Hastürk gazetemizin konuğu oldular.
Çalışmalarına yarın seçim olacakmış gibi devam ettiklerini belirten Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner açıklamalarında şunları söyledi; “Bilindiği gibi Sayın Genel Başkanımızın onayı ile Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirildim. Bu çerçevede Seçim İşleri Başkanımız Sayın Mehmet Tolga Akalın’ın takdiriyle 17 tane ilimizden sorumluyum. Marmara’nın yanı sıra; Batı Karadeniz bölgemizden iller var. Çanakkale, Balıkesir, Sinop, Uşak, Bartın, Zonguldak sorumlusu olduğum iller arasında yer alıyor.

Nasıl ki; Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi, haftada 4 gün illeri ziyaret ederek, vatandaşımızın dertleri ile dertleniyorsa, bizler de Sayın Genel Başkanımıza hem yetişmeye, hem de yakışmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Seçim İşleri Başkanlığı olarak partimiz adına, ülkemiz adına güzel çalışmalar yapıyoruz.”
“Durmaksızın çalışıyoruz”
Bu bağlamda Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Tolga Akalın’ın hazırladığı; İYİ Parti Raporlama ve İletişim Sistemi (İRİS) Sandık ve Seçim Güvenliği “Eğitici Eğitmen Aday” eğitimi programına hafta sonu Sakarya, Düzce, Bolu, Bartın, Karabük, Bilecik, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Kocaeli, Balıkesir, Uşak, Kastamonu, Sinop, Kütahya ve Zonguldak illerimizden gelen arkadaşlarımızın eğitimi ile başladık. Katılım sertifikalarını verdik. Daha sonra da Başkan Yardımcımız Mehmet Tolga Akalın’ın belirlediği tarihlerde sorumlu olduğum 17 ili ziyaret edeceğiz.
Yükümüz ağır, sorumluluğumuz büyük. Ama başta Sayın Genel Başkanımız ve Başkan Yardımcımız Mehmet Tolga Akalın’ın bizlere verdiği desteklerle bu yükün altından kalkacağımıza inanıyoruz. Erken seçim olacakmış gibi hiç durmaksızın çalışıyoruz. Yapılacak seçimlerden İYİ Parti olarak anlımızın akıyla çıkacağımıza yürekten inanıyoruz. Genel Başkanımızın önderliğinde ve liderliğinde bugün bir seçim var dendiğinde partimiz hazırdır. Gerek Türkiye’de gerek ilimizde başarılı olacağımıza inanıyoruz.”
“Esas sorun; gelir eşitsizliği”
Ülke gündemini de değerlendiren Yamaner sözlerini şöyle sürdürdü; “Şu anda ülkemizde etkisini sürdüren ekonomik sıkıntıları herkes bire bir yaşıyor. Fakat Türkiye’de bir kısım lüks içinde yaşama devam ederken, bir kısım da nasıl geçineceğini düşünüyor. Dolayısıyla ülkemizin en büyük problemi gelir dağılımındaki adaletsizlik. Birileri çok fazla zengin oluyor, birileri de çok fazla eziliyor. Dolayısıyla bizler İYİ Parti olarak artık bu ülkeye bir anne şefkatinin, bir kadın elinin değmesinin zamanı geldiğini düşünüyoruz.” (F. Kurtbayram)




Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. koşutlu katılırız 17 Kasım 2021 Çarşamba 22:19:45

    O ülkeye eli değecek kadın fakat Atatürkçü olmalı ülkeye her türlü kötülüğü etmişlere methiyeler düzmüş hizmetler etmiş biri değil takdir edersiniz sizlerde...

  2. BİRİ KALKIP KADIN ELİ DEĞSİN DİYE BİR FECAAT SALLIYOR Kİ KADIN ELİ DEĞİNCE NELER YAŞANDIĞINI ÇİLLER ŞENAATİNDE GÖRDÜK YORUMCU DA HASSAS YERDEN GİRECEK YA YÜKSEK TONDAN "O KADIN ATATÜRKÇÜ OLMALI" DİYE AKLINCA DİREKTİF VERİYOR. ÜLKEDEKİ EN GENÇ ATATÜRKÇÜ KADIN MÜZEYYEN SENAR VARIN GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN...

  3. görmek istemiyorsan da 18 Kasım 2021 Perşembe 20:55:31

    Ülke onmilyonlarca Atatürk sevdalısı kadınlarla dolu çocuk...